Zoek
  1. boeken
  2. Little Box of Style.

Little Box of Style. boek PDF

Geschreven door Emma Baxter-Wright

Dit boek direct kopen via deze link.

Little Box of Style. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Little Box of Style. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Little Box of Style.:

Vanuit de Little Box of Style kun je de ware achtergronden en verhalen achter de grote modemerken ontdekken. Je krijgt de kans om te leren over de stijlontwikkelingen, eerste collecties en de geschiedenis van deze legendarische modehuizen. De verhalen zijn samengesteld door drie echte fashion-experts. Zij verzamelden de mooiste illustraties en verhalen van Chanel, Dior, Gucci en Prada. De Little Box of Style is uniek, want hiermee krijg je een exclusieve kijk in de geschiedenis van de mode. De cassette bevat boeken met foto's van de meest populaire ontwerpen en creaties van deze beroemde modehuizen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om je kledingkast een stijlvolle touch te geven. De Little Box of Style is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van mode.

Aantal pagina's

640

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021590721

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Little Box of Style. door Emma Baxter-Wright gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Little Box of Style. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Little Box of Style. onder EAN-code 9789021590721 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Industrieel ontwerp Mode Ondernemerschap Mode & Textiel Ontwerpers Mode & Design Boeken

Little Box of Style. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Little Box of Style. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Little Box of Style. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Little Box of Style. in grote mate positief.

Little Box of Style. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Little Box of Style. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Little Box of Style. te kopen.

Het boek Little Box of Style. onder EAN code 9789021590721  is geschreven door: Emma Baxter-Wright.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Little Box of Style. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Little Box of Style. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Little Box of Style. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Little Box of Style. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Little Box of Style.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Little Box of Style. aanbieden. De PDF-versie van Little Box of Style. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00