Zoek

loco mini loco mini starterspakket boek PDF

Geschreven door Uitgeverij Zwijsen

Dit boek direct kopen via deze link

loco mini loco mini starterspakket boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek loco mini loco mini starterspakket over gaat? Lees hieronder de samenvatting van loco mini loco mini starterspakket:

Taal & rekenen Maak kennis met Loco mini! Het perfecte spel voor kinderen van 4-7 jaar die zin hebben om spelenderwijs opdrachtjes te maken. Dit pakket bevat een Loco mini basisdoos, twee werkboekjes en een handige brochure met tips. Een kind maakt de taal- en rekenpuzzels, die variëren in niveau, met gebruik van de blokjes in de basisdoos. Daarna controleert hij zélf of hij de opdrachten goed heeft gemaakt door de basisdoos om te draaien. Wat een spannend moment! Zijn de figuren hetzelfde? Dan zijn de opdrachten goed uitgevoerd. Inhoud: • Loco mini basisdoos • 2 oefenboekjes • Loco informatiebrochure Leerdoelen: • Herkennen en benoemen van de letters • Onderscheiden van klanken in woorden • Vergroten van de woordenschat • Oefenen van sommen • Puzzelen

Aantal pagina’s

Onbekend

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789048740284


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van loco mini loco mini starterspakket door Uitgeverij Zwijsen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt loco mini loco mini starterspakket downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van loco mini loco mini starterspakket onder EAN-code 9789048740284 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

loco mini loco mini starterspakket recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als loco mini loco mini starterspakket kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de loco mini loco mini starterspakket recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor loco mini loco mini starterspakket in grote mate positief.

loco mini loco mini starterspakket is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de loco mini loco mini starterspakket PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van loco mini loco mini starterspakket te kopen.

Het boek loco mini loco mini starterspakket onder EAN code 9789048740284  is geschreven door: Uitgeverij Zwijsen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van loco mini loco mini starterspakket downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van loco mini loco mini starterspakket ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van loco mini loco mini starterspakket beschikbaar gemaakt. Download de PDF van loco mini loco mini starterspakket direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van loco mini loco mini starterspakket?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van loco mini loco mini starterspakket aanbieden. De PDF-versie van loco mini loco mini starterspakket kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00