Zoek
  1. boeken
  2. Luister je wel naar mij.

Luister je wel naar mij. boek PDF

Geschreven door Martine F. Delfos

Dit boek direct kopen via deze link.

Luister je wel naar mij. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Luister je wel naar mij. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Luister je wel naar mij.:

Luister je wel naar mij? is een boek voor mensen die met kinderen in de basisschoolleeftijd werken. Auteur Martine Delfos beschrijft in dit boek hoe je gesprekken kunt voeren met kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Hoe kun je ze aan de praat krijgen? Welke vraagtechnieken zijn geschikt voor welke leeftijd? De schrijfster geeft antwoord op deze en andere vragen, met behulp van het meest recente onderzoek. Het boek is geschikt voor mensen uit verschillende beroepen, van leerkrachten tot therapeuten, en ook voor ouders die meer willen weten over het communiceren met hun kind. Luister je wel naar mij? is het eerste deel in een serie van twee boeken over communicatie. Het tweede deel, Ik., zal later verschijnen. Met behulp van deze boeken kun je meer te weten komen over het communiceren met kinderen en jeugdigen.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789085600992

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Luister je wel naar mij. door Martine F. Delfos gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Luister je wel naar mij. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Luister je wel naar mij. onder EAN-code 9789085600992 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Gezin & Relaties Ouderschap & Opvoeding Boeken

Luister je wel naar mij. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Luister je wel naar mij. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Luister je wel naar mij. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Luister je wel naar mij. in grote mate positief.

Luister je wel naar mij. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Luister je wel naar mij. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Luister je wel naar mij. te kopen.

Het boek Luister je wel naar mij. onder EAN code 9789085600992  is geschreven door: Martine F. Delfos.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Luister je wel naar mij. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Luister je wel naar mij. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Luister je wel naar mij. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Luister je wel naar mij. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Luister je wel naar mij.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Luister je wel naar mij. aanbieden. De PDF-versie van Luister je wel naar mij. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00