Zoek
  1. boeken
  2. Maak van coachen een gewoonte.

Maak van coachen een gewoonte. boek PDF

Geschreven door Michael Bungay Stanier

Dit boek direct kopen via deze link.

Maak van coachen een gewoonte. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Maak van coachen een gewoonte. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Maak van coachen een gewoonte.:

Maak van coachen een gewoonte is het bestverkochte coachingsboek van de 21ste eeuw. Na het lezen van dit boek krijg je een nieuwe tweede natuur, waardoor je minder hard hoeft te werken en toch betere resultaten kunt behalen. Michael Bungay Stanier heeft wereldwijd meer dan 10.000 drukke managers getraind in praktische coachingsvaardigheden. In dit boek deelt hij zijn ervaringen over hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten, door minder te zeggen en meer te vragen. Op basis hiervan heeft hij zeven kernachtige coachvragen ontwikkeld die echt impact hebben. Door deze vragen kom je direct ter zake, blijf je gericht en kun je tijd besparen. Je komt sneller tot de kern van elk probleem en zorgt ervoor dat een leermoment beklijft. Dit boek is leuk geschreven met humor en verschilt sterk van andere managementboeken. Michael combineert vakkennis met neurowetenschap en gedragseconomie, waardoor je zijn advies snel kunt omzetten in een nieuwe gewoonte. Michael Bungay Stanier is de oprichter van Box of Crayons, een bedrijf dat managers en teams helpt.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Nubiz

EAN-Code

9789492790316

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Maak van coachen een gewoonte. door Michael Bungay Stanier gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Maak van coachen een gewoonte. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Maak van coachen een gewoonte. onder EAN-code 9789492790316 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Sociale vaardigheden Sociale psychologie Leiderschap Boeken

Maak van coachen een gewoonte. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Maak van coachen een gewoonte. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Maak van coachen een gewoonte. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Maak van coachen een gewoonte. in grote mate positief.

Maak van coachen een gewoonte. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Maak van coachen een gewoonte. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Maak van coachen een gewoonte. te kopen.

Het boek Maak van coachen een gewoonte. onder EAN code 9789492790316  is geschreven door: Michael Bungay Stanier.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Maak van coachen een gewoonte. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Maak van coachen een gewoonte. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Maak van coachen een gewoonte. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Maak van coachen een gewoonte. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Maak van coachen een gewoonte.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Maak van coachen een gewoonte. aanbieden. De PDF-versie van Maak van coachen een gewoonte. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00