Zoek
  1. boeken
  2. Made to Stick.

Made to Stick. boek PDF

Geschreven door Dan Heath

Dit boek direct kopen via deze link.

Made to Stick. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Made to Stick. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Made to Stick.:

Product omschrijving: Mark Twain merkte ooit op: Een leugen kan de helft van de wereld rondgaan, voordat de waarheid zelfs maar zijn laarzen aan kan doen. Zijn observatie klopt: Urban legends, complottheorieën en valse gezondheidsrisico's circuleren moeiteloos. Tegelijkertijd worstelen mensen met belangrijke ideeën - zakenmensen, leraren, politici, journalisten en anderen - om hun ideeën vast te houden. Waarom slagen sommige ideeën en sterven andere? En hoe kunnen we de kansen op waardevolle ideeën verbeteren? In Made to Stick gaan de bekroonde onderwijzers en ideeënverzamelaars Chip en Dan Heath deze lastige vragen aan. Binnenin tonen de broers Heath de anatomie van ideeën die blijven plakken en leggen ze uit hoe ideeën meer grip krijgen, zoals het toepassen van het menselijke schaalprincipe, het gebruik van de Velcro-theorie van geheugen en het creëren van nieuwsgierigheidsgaten. In deze onmisbare gids ontdekken we dat kleverige boodschappen van alle soorten - van de beruchte nierdiefstalhoax tot de lessen van een coach over sportiviteit tot een visie voor een nieuw product bij Sony - hun kracht putten uit dezelfde zes kenmerken. Made to Stick is een boek dat je manier van ideeën communiceren zal veranderen. Het is een snelle tour door de wereld van het verankeren van ideeën.

Aantal pagina's

336

Taal

Engels

Uitgever

Random House US

EAN-Code

9780812982008

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Made to Stick. door Dan Heath gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Made to Stick. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Made to Stick. onder EAN-code 9780812982008 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Strategie Sales & Marketing Boeken

Made to Stick. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Made to Stick. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Made to Stick. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Made to Stick. in grote mate positief.

Made to Stick. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Made to Stick. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Made to Stick. te kopen.

Het boek Made to Stick. onder EAN code 9780812982008  is geschreven door: Dan Heath.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Made to Stick. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Made to Stick. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Made to Stick. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Made to Stick. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Made to Stick.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Made to Stick. aanbieden. De PDF-versie van Made to Stick. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00