Zoek
  1. boeken
  2. Mag ik even mijn aandacht.

Mag ik even mijn aandacht. boek PDF

Geschreven door Inger Strietman

Dit boek direct kopen via deze link.

Mag ik even mijn aandacht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Mag ik even mijn aandacht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Mag ik even mijn aandacht.:

Met het boek Mag ik even mijn aandacht bieden we een oplossing. Dit boek bevat een reeks oefeningen die je helpen om meer aandacht te geven aan jezelf. Zo leer je om meer bewust te leven en jezelf te verzorgen. Het boek bevat een mix van oefeningen, waaronder meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness, korte schrijfoefeningen, visualisaties en manieren om jezelf te verwennen. Aan de hand van het boek maak je een reis in jezelf, waardoor je leert om je leven en je gedachten in balans te houden. Met dit boek krijg je de kans om je eigen kracht te ontdekken. Je leert de kunst om stil te staan bij jezelf, je energie te verzamelen en de aandacht te richten op je eigen behoeften. Zo krijg je meer rust en plezier in je leven! Met Mag ik even mijn aandacht krijg je de kans om de drukte van het leven even te ontvluchten en om meer aandacht te geven aan je eigen behoeften en verlangens. Je leert om meer in het moment te leven en je te richten op wat er echt toe doet. Je wordt je bewust van je eigen energie en leert om die op een goede manier te gebruiken. Je leert om meer in balans te leven en zo meer rust en plezier in je leven te ervaren.

Aantal pagina's

208

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021579160

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Mag ik even mijn aandacht. door Inger Strietman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Mag ik even mijn aandacht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Mag ik even mijn aandacht. onder EAN-code 9789021579160 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Managementboeken Geluk & Zelfvertrouwen Populaire psychologie Sociale vaardigheden Sociale psychologie Spiritualiteit Time management Boeken

Mag ik even mijn aandacht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Mag ik even mijn aandacht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Mag ik even mijn aandacht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Mag ik even mijn aandacht. in grote mate positief.

Mag ik even mijn aandacht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Mag ik even mijn aandacht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Mag ik even mijn aandacht. te kopen.

Het boek Mag ik even mijn aandacht. onder EAN code 9789021579160  is geschreven door: Inger Strietman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Mag ik even mijn aandacht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Mag ik even mijn aandacht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Mag ik even mijn aandacht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Mag ik even mijn aandacht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Mag ik even mijn aandacht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Mag ik even mijn aandacht. aanbieden. De PDF-versie van Mag ik even mijn aandacht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00