Zoek
  1. boeken
  2. Make Time.

Make Time. boek PDF

Geschreven door Jake Knapp

Dit boek direct kopen via deze link.

Make Time. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Make Time. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Make Time.:

Make Time is een boek dat je kan helpen om meer te bereiken (zonder gek te worden). Productiviteitsexperts Jake Knapp en John Zeratsky hebben een vierstapsframework gecreëerd dat iedereen kan gebruiken, gevuld met meer dan 80 tactieken om je dag te ontwerpen rond de dingen die ertoe doen. Door middel van de tips en trucs kun je je leven veranderen, stop met dagdromen over projecten en activiteiten en start dat 'someday' vandaag! Tactieken zoals: * Kies een dagelijkse hoogtepunt * Wees de baas van je telefoon * Blijf buiten social media infinity pools * Vertraag je inbox * Maak van tv een soms traktatie * Doe elke dag aan oefening (maar wees geen held) * Eet zonder schermen * Ga offline * Besteed tijd met je 'tribe' * Maak je slaapkamer een 'bed room' Zo kun je jezelf helpen om meer tijd te maken voor de dingen die ertoe doen. Make Time helpt je om actiever te worden, een betere balans te vinden en je doelen te stellen. Dus als je meer wil bereiken, lees dit boek!

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Bantam Press

EAN-Code

9780593079584

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Make Time. door Jake Knapp gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Make Time. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Make Time. onder EAN-code 9780593079584 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Besluitvorming Time management Boeken

Make Time. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Make Time. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Make Time. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Make Time. in grote mate positief.

Make Time. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Make Time. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Make Time. te kopen.

Het boek Make Time. onder EAN code 9780593079584  is geschreven door: Jake Knapp.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Make Time. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Make Time. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Make Time. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Make Time. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Make Time.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Make Time. aanbieden. De PDF-versie van Make Time. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00