Zoek
  1. boeken
  2. Mijn beschermende brein.

Mijn beschermende brein. boek PDF

Geschreven door Kitty Rumping en Ramona van Bakkum

Dit boek direct kopen via deze link.

Mijn beschermende brein. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Mijn beschermende brein. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Mijn beschermende brein.:

In dit boek staan allerlei manieren om met stress en angst om te gaan, zoals ademhalingsoefeningen, visualisatie en verschillende manieren om met je gedachten om te gaan. Daarnaast wordt er ook uitgelegd hoe je je hersenen kunt trainen om beter om te gaan met alle druk en spanningen van het leven. Het boek bevat ook verschillende technieken en tips die je kunnen helpen om je hersenen sterk en gezond te houden. Dit boek is bedoeld voor kinderen van verschillende leeftijden en helpt ze om meer begrip te krijgen van hun hersenen en de manieren waarop ze beter met pijn en stress kunnen omgaan. Daarnaast leren ze ook andere manieren om met hun gevoelens en gedachten om te gaan. Dit boek is een must-have voor kinderen die op zoek zijn naar manieren om beter om te gaan met stress, angst en pijn. Het gaat hen helpen om meer begrip te krijgen van hun hersenen en hoe ze deze kunnen gebruiken om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Aantal pagina's

72

Taal

Nederlands

Uitgever

Kitty Rumping

EAN-Code

9789090315836

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Mijn beschermende brein. door Kitty Rumping en Ramona van Bakkum gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Mijn beschermende brein. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Mijn beschermende brein. onder EAN-code 9789090315836 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Kinderboeken Boeken

Mijn beschermende brein. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Mijn beschermende brein. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Mijn beschermende brein. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Mijn beschermende brein. in grote mate positief.

Mijn beschermende brein. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Mijn beschermende brein. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Mijn beschermende brein. te kopen.

Het boek Mijn beschermende brein. onder EAN code 9789090315836  is geschreven door: Kitty Rumping en Ramona van Bakkum.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Mijn beschermende brein. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Mijn beschermende brein. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Mijn beschermende brein. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Mijn beschermende brein. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Mijn beschermende brein.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Mijn beschermende brein. aanbieden. De PDF-versie van Mijn beschermende brein. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00