Search

Mindset boek PDF

Geschreven door Carol S. Dweck

Dit boek direct kopen via deze link

Mindset boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Mindset over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Mindset :

Verander je manier van denken om je doelen te behalen en vind de weg naar een succesvol leven De wereldberoemde psychologe Carol Dweck van Stanford University heeft, na tientallen jaren onderzoek naar prestatie en succes, een baanbrekend begrip ontdekt: de kracht van onze mindset. Dweck legt uit dat het niet alleen onze vaardigheden en talenten zijn die voor succes zorgen, maar ook onze statische of op groei gerichte mindset. Ze maakt duidelijk waarom het prijzen van de intelligentie en het talent van onze kinderen niet bevorderlijk is voor hun zelfvertrouwen en prestaties, maar hun succes zelfs in de weg kan staan. Met de juiste instelling kunnen we onze kinderen motiveren en hen helpen op school beter te presteren, en tegelijk op persoonlijk en professioneel vlak onze eigen doelen bereiken. Dweck onthult wat alle goede ouders, leerkrachten, topmanagers en sportlieden al weten en laat zien hoe een simpel idee over de werking van de hersenen, liefde voor leren en veerkracht kan creëren, die de basis vormen voor prestaties op elk terrein.

Aantal pagina’s

332

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789088508097


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Mindset door Carol S. Dweck gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Mindset downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Mindset onder EAN-code 9789088508097 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Mindset recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Mindset kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Mindset recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Mindset in grote mate positief.

Mindset is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Mindset PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Mindset te kopen.

Het boek Mindset onder EAN code 9789088508097  is geschreven door: Carol S. Dweck.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Mindset downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Mindset ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Mindset beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Mindset direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Mindset ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Mindset aanbieden. De PDF-versie van Mindset kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00