Zoek
  1. boeken
  2. Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid.

Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. boek PDF

Geschreven door James t. Webb

Dit boek direct kopen via deze link.

Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid.:

Hoogbegaafde kinderen en volwassenen worden vaak verkeerd begrepen, waardoor ze een onjuiste diagnose, onnodige medicatie of een niet-passende behandeling krijgen. Om dit te voorkomen, heeft dit meervoudig bekroonde handboek hulpverleners en ouders de kennis gegeven om te verhelderen of het vaak eigenzinnige gedrag ten dele voortkomt uit een bepaalde stoornis. Met behulp van deze tweede editie die is geheel herzien, aansluitend bij zowel de DSM-5 als de ICD-10, zullen hulpverleners en ouders beter in staat zijn om te identificeren wat de oorzaak is van het gedrag en om de juiste diagnose te stellen. Het handboek bevat informatie over de meest voorkomende diagnoses die vaak bij hoogbegaafde kinderen en volwassenen worden gesteld, waaronder ADHD, OCD, ODD en autisme. Daarnaast bevat het informatie over typerende eigenschappen van hoogbegaafde kinderen en volwassenen, kenmerken van gangbare misdiagnoses, dubbel bijzonder zijn, richtlijnen om misdiagnostiek te voorkomen, problemen in de ouder-kindrelatie, problematiek bij hoogbegaafde volwassenen en hoe je een begeleider of zorgprofessional kunt selecteren. De druk is een vertaling van het originele product.

Aantal pagina's

400

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Koninklijke van Gorcum Bv

EAN-Code

9789023256076

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. door James t. Webb gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. onder EAN-code 9789023256076 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Boeken

Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. in grote mate positief.

Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. te kopen.

Het boek Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. onder EAN code 9789023256076  is geschreven door: James t. Webb.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. aanbieden. De PDF-versie van Misdiagnose en dubbeldiagnose bij hoogbegaafdheid. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00