Zoek
  1. boeken
  2. Mission Economy.

Mission Economy. boek PDF

Geschreven door Mariana Mazzucato

Dit boek direct kopen via deze link.

Mission Economy. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Mission Economy. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Mission Economy.:

Product beschrijving: "'Eén van de meest invloedrijke economen ter wereld' Wired Zelfs voor de Covid-19 pandemie in 2020 zat het kapitalisme vast. Er waren geen antwoorden op een reeks problemen, waaronder ziekte, ongelijkheid, de digitale kloof en, misschien wel het meest opvallend, de milieucrisis. Met haar inspiratie uit de 'moonshot'-programma's die erin geslaagd zijn om publieke en private sector op grote schaal te coördineren, roept Mariana Mazzucato om dezelfde mate van moed en experimenteerlust te tonen bij de grootste problemen van onze tijd. We moeten, zo stelt ze, de capaciteiten en rol van de overheid binnen de economie en de samenleving opnieuw bezien en bovenal de gevoelens van publiek doel herstellen. Mission Economy, wiens ideeën al worden overgenomen in de hele wereld, biedt een uitweg uit onze impasse naar een meer optimistische toekomst.". Met Mission Economy kunnen we de macht van de overheid benutten om te investeren in de toekomst door innovaties te stimuleren in sectoren zoals duurzame energie, gezondheid, mobiliteit en opleiding. Het gaat om een gezamenlijke inspanning om de meest urgente problemen te adresseren en nieuwe economische modellen op te zetten die de wereldwijde levensstandaard kunnen verhogen. Met behulp van deze strategie kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de vruchten plukt van een duurzame, sociale en inclusieve economie.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780141991689

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Mission Economy. door Mariana Mazzucato gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Mission Economy. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Mission Economy. onder EAN-code 9780141991689 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Managementboeken Economie Politiek Economische systemen Politieke economie Populaire economie Theorie & Filosofie Politieke wetenschap & Theorie Boeken

Mission Economy. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Mission Economy. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Mission Economy. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Mission Economy. in grote mate positief.

Mission Economy. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Mission Economy. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Mission Economy. te kopen.

Het boek Mission Economy. onder EAN code 9780141991689  is geschreven door: Mariana Mazzucato.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Mission Economy. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Mission Economy. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Mission Economy. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Mission Economy. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Mission Economy.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Mission Economy. aanbieden. De PDF-versie van Mission Economy. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00