Zoek
  1. boeken
  2. Money Men.

Money Men. boek PDF

Geschreven door Dan McCrum

Dit boek direct kopen via deze link.

Money Men. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Money Men. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Money Men.:

"Money Men is een verbazingwekkend binnenverhaal van de multi-miljard euro fraude van Wirecard, Europa's nieuwste technische favoriet die onthuld werd als een kaartenhuis. Door het onthullen van valse bankrekeningen, valse kantoren en mogelijk zelfs een vals overlijden, biedt McCrum een schrijnend inzicht dat de waarheid eindelijk zal onthullen. Toen journalist Dan McCrum een tip volgde om de hete nieuwe tech-onderneming te onderzoeken die de Vallei van Silicon Valley uitdaagde, leek alles aan Wirecard te mooi om waar te zijn: kantoren sprongen op over de hele wereld, er werd een onstuitbare groei gerapporteerd en de CEO droeg zelfs een zwarte turtle neck in eerbetoon aan Steve Jobs. In de korte tijd van enkele jaren was het bedrijf uit het niets verschenen om op de beurs grote spelers zoals Commerzbank en Deutsche Bank te overtreffen. Toen McCrum dieper groef, kwam hij een verhaal tegen dat vreemder en gevaarlijker was dan hij had verwacht." "Het boek Money Men biedt een schat aan informatie over de zakenpraktijken en het wereldwijde financiële systeem. Voor lezers die deze fascinerende geschiedenis willen onderzoeken, is dit een must-read. Het biedt ook een waardevolle les over de risico's die gepaard gaan met het investeren in nieuwe technologieën. Het verhaal laat zien hoe kwetsbaar het financiële systeem kan zijn voor misbruik en fraude, en hoe hard de overheid moet optreden om deze praktijken te stoppen. Het boek Money Men is een uitgebreide analyse van de Wirecard-fraude en een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in financiële misdaad.".

Aantal pagina's

352

Taal

Engels

Uitgever

Bantam Press

EAN-Code

9781787635050

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Money Men. door Dan McCrum gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Money Men. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Money Men. onder EAN-code 9781787635050 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Biografieën & Waargebeurd Economie & Financiën Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Financien & Boekhouding Ondernemerschap Financien Bedrijfsfinancien Boeken

Money Men. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Money Men. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Money Men. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Money Men. in grote mate positief.

Money Men. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Money Men. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Money Men. te kopen.

Het boek Money Men. onder EAN code 9781787635050  is geschreven door: Dan McCrum.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Money Men. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Money Men. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Money Men. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Money Men. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Money Men.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Money Men. aanbieden. De PDF-versie van Money Men. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00