Zoek

Mungo boek PDF

Geschreven door Douglas Stuart

Dit boek direct kopen via deze link

Mungo boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Mungo over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Mungo:

De schrijver van Shuggie Bain laat opnieuw zijn literaire klasse zien. Een geweldig boek. ****' de Volkskrant**'Mungo bewijst het: Douglas Stuart is een genie.' Washington PostDe protestantse Mungo en de katholieke James leven in de hypermannelijke en gevaarlijke buitenwijken van Glasgow. Ze zouden vijanden moeten zijn maar hun vriendschap verandert langzaam in liefde. Mungo moet er alles aan doen deze ware liefde geheim te houden - met name voor zijn oudere broer Hamish, een meedogenloze bendeleider. Dan stuurt Mungo's moeder hem met twee onbekenden op een kampeertrip die zijn leven voorgoed verandert. Vindt hij de moed en de kracht terug te keren en is er een toekomst voor Mungo met James?'Een rauwe, romantische tearjerker. Als een Schotse kruising tussen West Side Story en Billy Elliot. [...] Nooit werkelijk sentimenteel, maar wel behoorlijk tissue verslindend.' het ParoolDe pers over Shuggie Bain:**'Hij is haar laatste splintertje hoop, zij is de stralende zon van zijn universum. Tot ze implodeert: Shuggie Bain schetst een schrijnend portret van een moeder en een zoon en van vernietigende armoede.' De Standaard 'Overrompelend boek. Een roman over kinder- en moederliefde, die van het onvoorwaardelijke soort. Ondanks alles. De kracht van Shuggie Bain is hoe confronterend écht het boek aanvoelt.' Trouw 'Absoluut fantastisch. Een van de beste debuutromans die ik in jaren heb gelezen.' Karl Ove Knausgård 'Weergaloze roman. Een boek dat hoop biedt voor verlossing uit verschrikkelijke omstandigheden.' Nederlands Dagblad 'Wat een geweldig debuut. [...] Stuart vond een volmaakt evenwicht tussen indringend beschreven misère, galgenhumor en hartverwarmend liefderijke scènes. Formidabel zakdoek-paraatboek.' VPRO-gids 'Een schitterend boek!' Paul de Leeuw

Aantal pagina’s

368

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789046829424


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Mungo door Douglas Stuart gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Mungo downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Mungo onder EAN-code 9789046829424 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Mungo recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Mungo kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Mungo recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Mungo in grote mate positief.

Mungo is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Mungo PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Mungo te kopen.

Het boek Mungo onder EAN code 9789046829424  is geschreven door: Douglas Stuart .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Mungo downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Mungo ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Mungo beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Mungo direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Mungo?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Mungo aanbieden. De PDF-versie van Mungo kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00