Zoek

Naamloos boek PDF

Geschreven door Alice Turner

Dit boek direct kopen via deze link

Naamloos boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Naamloos over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Naamloos :

Razendsnel, duister en angstaanjagend Het eerste deel in de verslavende serie rondom politiefotografe Reynou Scott en het Motief team. ‘Heel even leek het alsof er een beeld, een engel op de steen lag. Het naakte lichaam van de vrouw die op het graf was uitgestald, was even grijs als de steen onder haar.’ Reynou, als politiefotograaf werkzaam bij de London Metropolitan Police, stuit op een hoofd en een lichaam, omringd door rozenblaadjes. De schok is nog groter als blijkt dat hoofd en lichaam niet van hetzelfde slachtoffer zijn. Het lichaam is van Maggie, een jonge vrouw die kortgeleden is verdwenen. Het hoofd behoort toe aan een onbekend slachtoffer dat ruim twintig jaar geleden werd vermoord. Atticus, de rechercheur met wie Reynou een affaire heeft gehad tijdens het ziekbed van haar man, wordt op de zaak gezet. Zal het team in staat zijn om de twee moorden met elkaar in verband brengen? En waarom legde de moordenaar het lichaam op het graf van een man wiens identiteit onbekend is? Vastbesloten om de zaak op te lossen en vechtend tegen de gevoelens die Reynou en Atticus hebben voor elkaar, ontstaat er een race tegen de klok als ook de beste vriendin van Maggie verdwijnt… In de pers: 'Een verrassend, mooi en spannend verhaal' **** - Hebban.nl 'Een psychologisch zeer sterk verhaal, het verhaal kruipt onder je huid of je dat nu wilt of niet' **** Ladies of Crime 'Een boeiende pageturner, ik kijk uit naar de vervolgdelen' ***** Els, Bookchoice.com 'Een verhaal met een briljant tempo, zowel aantrekkelijk als verfrissend, aanrader!' - Monika, boekhandel Jimmink

Aantal pagina’s

171

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789032520007


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Naamloos door Alice Turner gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Naamloos downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Naamloos onder EAN-code 9789032520007 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Naamloos recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Naamloos kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Naamloos recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Naamloos in grote mate positief.

Naamloos is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Naamloos PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Naamloos te kopen.

Het boek Naamloos onder EAN code 9789032520007  is geschreven door: Alice Turner.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Naamloos downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Naamloos ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Naamloos beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Naamloos direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Naamloos ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Naamloos aanbieden. De PDF-versie van Naamloos kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00