Zoeken

Naar het paradijs boek PDF

Geschreven door Hanya Yanagihara

Dit boek direct kopen via deze link

Naar het paradijs boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Naar het paradijs over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Naar het paradijs :

Onvergetelijk [...] Een frontale aanval op de leugen genaamd geschiedenis.' NRC 'Met Naar het paradijs bevestigt Hanya Yanagihara dat ze één van de moedigste, veelzijdigste, het hardst tegen de buitenmuren van de literatuur beukende auteurs van deze eeuw is. [...] voortreffelijk vertaald.' Humo Naar het paradijs is een gewaagde, briljante roman over drie verschillende versies van Amerika, in drie eeuwen. In 1893 maakt New York deel uit van de Vrije Staten, waar mensen ogenschijnlijk mogen liefhebben wie ze willen. David verzet zich tegen de door zijn rijke familie gearrangeerde verloving met een geschikte kandidaat; hij voelt zich meer aangetrokken tot een charismatische maar arme muziekleraar. In het door de aidsepidemie geteisterde Manhattan van 1993 woont de jonge Hawaïaanse David samen met zijn veel oudere, rijkere partner, voor wie hij zijn moeilijke jeugd en het lot van zijn vader verzwijgt. In 2093 probeert Charlie zich staande te houden in het totalitaire New York zonder de bescherming van haar grootvader, een gerenommeerd wetenschapper. Ze ontmoet David, die zegt haar te kunnen redden - maar kan zij hem vertrouwen? Deze drie delen vormen samen een weergaloos epos over familie, verlies en de zoektocht naar liefde. Wat niet alleen de personages, maar ook de verschillende versies van Amerika met elkaar verbindt, is de worsteling met de eigenschappen die ons menselijk maken: angst, liefde, schaamte, afhankelijkheid, eenzaamheid en bovenal het pijnlijke verlangen om degenen van wie we houden te beschermen. Naar het paradijs in de pers: Naar het paradijs is een sublieme, visionaire roman. Zo rijk, zo gelaagd, zo actueel. Spectaculair!' Michael Cunningham 'Adembenemend.' The New York Times 'Een meesterwerk van onze tijd.' The Guardian Een klein leven in de pers: 'Niet het boek van de maand, maar het boek van het jaar.' DWDD boekenpanel 'Zo'n boek dat maar héél af en toe voorbijkomt. Het boort door je ziel. *****' NRC '*****' de Volkskrant 'Het meest troostrijke boek dat ik ooit las.' Hanna Bervoets 'Een groots boek.' Ruth Joos 'Verslavend boek over de kracht van vriendschap.' LINDA.

Aantal pagina’s

659

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789046828977


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Naar het paradijs door Hanya Yanagihara gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Naar het paradijs downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Naar het paradijs onder EAN-code 9789046828977 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Naar het paradijs recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Naar het paradijs kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Naar het paradijs recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Naar het paradijs in grote mate positief.

Naar het paradijs is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Naar het paradijs PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Naar het paradijs te kopen.

Het boek Naar het paradijs onder EAN code 9789046828977  is geschreven door: Hanya Yanagihara.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Naar het paradijs downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Naar het paradijs ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Naar het paradijs beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Naar het paradijs direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Naar het paradijs ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Naar het paradijs aanbieden. De PDF-versie van Naar het paradijs kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00