Zoek

nbv21 standaardeditie boek PDF

Geschreven door Nbg

Dit boek direct kopen via deze link

nbv21 standaardeditie boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek nbv21 standaardeditie over gaat? Lees hieronder de samenvatting van nbv21 standaardeditie:

NBV21 is de Bijbel voor de 21e eeuw. Dit is de standaard uitvoering, een stijlvolle editie met linnen rug, titel in koperfolie en het eerste vers uit de Bijbel in het omslag gepreegd. De Bijbel is voor veel mensen het belangrijkste boek dat er is. De Bijbel heeft voor hen diepe betekenis als bron van hoop, troost, inspiratie en verbondenheid. De Bijbel is de bron van de Joodse en christelijke geloofstraditie en heeft bovendien grote en blijvende invloed op onze cultuur. In de Bijbel staan veel bekende verhalen. Verhalen over Adam en Eva, over Abraham en Mozes, over David en Goliat. En natuurlijk over Jezus. Al eeuwenlang lezen mensen deze mooie en bijzondere verhalen, en geven die aan elkaar door. Maar je kunt de verhalen ook zien: veel verhalen uit de Bijbel zijn afgebeeld op schilderijen. De Bijbel is beschikbaar in verschillende vertalingen, de NBV21 combineert al het goede van de Nieuwe Bijbelvertaling met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. NBV21 standaardeditie Dit is de standaardeditie, een stijlvolle editie met linnen rug. Geschikt voor dagelijks gebruik. De linnen rug zorgt ervoor dat deze editie natuurlijk oogt en dat de bijbel lang mooi blijft, juist als je hem vaak gebruikt. Want de Bijbel is een boek dat je leven lang mee zou mogen gaan. Het bijzondere ontwerp van deze bijbel is meteen goed te zien. De titel is weergegeven in een warm koperfolie. Hierdoor krijgt het ontwerp een luxe en toegankelijke uitstraling. Op de voorkant van de Bijbel staan de eerste verzen van het bijbelboek Genesis, het eerste boek in de Bijbel, en op de achterkant staan verzen uit Openbaring, dat het laatste boek in de Bijbel is. Zo draagt de kaft niet alleen bladzijden, maar ook de inhoud van deze bijbel. Ook het formaat (145 x 220 mm) valt meteen op: deze standaardeditie is groter dan je gewend bent van bijvoorbeeld de NBV uit 2004. Veel bijbellezers hebben dit als wens aan ons meegegeven. De bijbel is wel groter, maar daardoor ook minder dik. Hierdoor ligt hij lekker in de hand.

Aantal pagina’s

1500

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789089124005


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van nbv21 standaardeditie door Nbg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt nbv21 standaardeditie downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van nbv21 standaardeditie onder EAN-code 9789089124005 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

nbv21 standaardeditie recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als nbv21 standaardeditie kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de nbv21 standaardeditie recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor nbv21 standaardeditie in grote mate positief.

nbv21 standaardeditie is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de nbv21 standaardeditie PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van nbv21 standaardeditie te kopen.

Het boek nbv21 standaardeditie onder EAN code 9789089124005  is geschreven door: Nbg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van nbv21 standaardeditie downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van nbv21 standaardeditie ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van nbv21 standaardeditie beschikbaar gemaakt. Download de PDF van nbv21 standaardeditie direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van nbv21 standaardeditie?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van nbv21 standaardeditie aanbieden. De PDF-versie van nbv21 standaardeditie kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00