Zoek

Nederlands in gang boek PDF

Geschreven door Berna de Boer

Dit boek direct kopen via deze link

Nederlands in gang boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Nederlands in gang over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Nederlands in gang :

Nederlands in gang is een beginnersmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De cursist leert snel in het Nederlands te communiceren en de essentie van teksten te begrijpen. In deze communicatieve totaalmethode ligt het accent op het taalgebruik in het dagelijks leven van hoogopgeleide studerende of werkende volwassenen. Nederlands in gang brengt de cursist naar niveau A2 van het Europees Referentie Kader (ERK). In achttien hoofdstukken legt de beginnende cursist op een afwisselende manier de basis van het Nederlands. Alle taalvaardigheden worden getraind: spreken, luisteren, lezen en schrijven komen uitgebreid aan bod. De levensechte dialogen zijn gebaseerd op alledaagse situaties, de beeld- en geluidsfragmenten zijn eigentijds. Nederlands in gang wordt gekenmerkt door de gebruiksvriendelijke presentatie van de grammatica en de expliciete aandacht voor woordenschatverwerving, met aansprekende opdrachten, actieve werkvormen en reflectieopdrachten voor cursisten. Op de bijbehorende website staat, naast het audiomateriaal, een schat aan aanvullende oefeningen, woordenlijsten, extra beeld- en geluidsmateriaal. Voor docenten zijn er bovendien toetsen en een handleiding met tips en aanvullend materiaal. In deze herziene versie zijn hoofdstuk 14 en 17 compleet vernieuwd om beter aan te sluiten op de leefwereld van hoogopgeleide (jong)volwassenen. De thema's zijn nu In de sportschool en Thuis. Op basis van gebruikerservaringen zijn er aan elk hoofdstuk nieuwe spreekopdrachten toegevoegd en zijn oefeningen aangepast of verwijderd. De website is uitgebreid met nieuwe oefeningen en de structuur van de website is grondig verbeterd. Nieuw zijn ook de speciaal ontwikkelde grammatica- en uitspraakvideo's, zodat de cursist ook zelfstandig aan de slag kan met de moeilijkere onderdelen van de Nederlandse taal. Nederlands in gang is geschikt voor hoogopgeleide anderstaligen in Nederland en in het buitenland en leidt op tot niveau A2 van het Europees Referentie Kader. Nederlands in gang is het eerste deel in een communicatieve NT2-leerlijn naar ERK-niveau C1 en wordt gevolgd door Nederlands in actie (A2 > B1), Nederlands op niveau (B1 > B2) en Nederlands naar perfectie (B2 > C1). Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach zijn docenten NT2 bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven zij onder meer In de startblokken en Nederlands in actie, Nederlands op niveau en De spijker op de kop.

Aantal pagina’s

318

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789046905609


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Nederlands in gang door Berna de Boer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Nederlands in gang downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Nederlands in gang onder EAN-code 9789046905609 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Nederlands in gang recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Nederlands in gang kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Nederlands in gang recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Nederlands in gang in grote mate positief.

Nederlands in gang is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Nederlands in gang PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Nederlands in gang te kopen.

Het boek Nederlands in gang onder EAN code 9789046905609  is geschreven door: Berna de Boer .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Nederlands in gang downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Nederlands in gang ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Nederlands in gang beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Nederlands in gang direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Nederlands in gang ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Nederlands in gang aanbieden. De PDF-versie van Nederlands in gang kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00