Zoek
  1. boeken
  2. Neem de tijd.

Neem de tijd. boek PDF

Geschreven door Koen Haegens

Dit boek direct kopen via deze link.

Neem de tijd. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Neem de tijd. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Neem de tijd.:

Neem de tijd is een product dat ons helpt om terug te keren naar de basisprincipes: rust, ontspanning en kalmte. Neem de tijd helpt je om de drukte en hectiek van alledag te verlichten. Het is een product dat je een goede balans biedt tussen het creëren van tijd voor jezelf en het beleven van de kleine dingen in het leven. Met Neem de Tijd kun je verschillende manieren vinden om terug te keren naar het leven van vroeger. Je kunt bijvoorbeeld een dagje mediteren om je gedachten te ordenen, of gaan wandelen in de natuur om je hoofd leeg te maken. Neem de Tijd bevat ook een aantal kleine tips die je kunnen helpen bij het creëren van rust. Denk aan kleine rituelen zoals de thee die je neemt voordat je gaat slapen, of het afsluiten van je werkdag met een wandeling. Neem de Tijd is een product dat je weer in contact brengt met de essentie van het leven. Het helpt je om je bewust te worden van de kleine dingen en je te laten genieten van de rust en het moment. Neem de tijd om je te verbinden met de wereld om je heen, om van de kleine dingen in het leven te genieten en om je gedachten te ordenen.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Ambo

EAN-Code

9789026324079

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Neem de tijd. door Koen Haegens gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Neem de tijd. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Neem de tijd. onder EAN-code 9789026324079 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Managementboeken Sociologie Time management Boeken

Neem de tijd. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Neem de tijd. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Neem de tijd. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Neem de tijd. in grote mate positief.

Neem de tijd. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Neem de tijd. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Neem de tijd. te kopen.

Het boek Neem de tijd. onder EAN code 9789026324079  is geschreven door: Koen Haegens.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Neem de tijd. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Neem de tijd. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Neem de tijd. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Neem de tijd. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Neem de tijd.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Neem de tijd. aanbieden. De PDF-versie van Neem de tijd. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00