Zoek
  1. boeken
  2. Net Positive.

Net Positive. boek PDF

Geschreven door Paul Polman

Dit boek direct kopen via deze link.

Net Positive. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Net Positive. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Net Positive.:

Net Positive is een boek dat geschreven is door Paul Polman en Andrew Winston, twee toonaangevende zakelijke duurzaamheidsexperts. Het boek is door de Financial Times uitgeroepen tot Best Business Book of the Year en door Thinkers50 benoemd tot een van de 10 Best New Management Books voor 2022. In Net Positive leggen Polman en Winston uit hoe bedrijven hun winstgevendheid kunnen verhogen door te werken met het doel om de wereld te verbeteren. Het boek is op aanraden gelezen door Fortune's CEO Daily en kreeg lovende woorden van de Financial Times, die beweerde dat Polman een van de meest significante CEO's van zijn tijd is geweest. Polman was elf jaar lang CEO van Unilever en verhoogde de winst voor zijn aandeelhouders met 300%. In Net Positive geeft hij voor het eerst een kijkje in zijn manier van werken en laat hij zien hoe bedrijfspersoneel de grootste wereldproblemen, zoals klimaatverandering en ongelijkheid, kunnen aanpakken en tegelijkertijd een succesvol bedrijf kunnen bouwen.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Harvard Business Review Press

EAN-Code

9781647821302

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Net Positive. door Paul Polman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Net Positive. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Net Positive. onder EAN-code 9781647821302 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Boeken

Net Positive. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Net Positive. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Net Positive. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Net Positive. in grote mate positief.

Net Positive. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Net Positive. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Net Positive. te kopen.

Het boek Net Positive. onder EAN code 9781647821302  is geschreven door: Paul Polman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Net Positive. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Net Positive. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Net Positive. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Net Positive. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Net Positive.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Net Positive. aanbieden. De PDF-versie van Net Positive. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00