Zoek
  1. boeken
  2. Netto positief.

Netto positief. boek PDF

Geschreven door Paul Polman

Dit boek direct kopen via deze link.

Netto positief. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Netto positief. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Netto positief.:

Netto positief is een boek dat beschrijft hoe bedrijven netto positief kunnen worden door meer aan de wereld te geven dan er van te nemen. Paul Polman, CEO van Unilever, en Andrew Winston beschrijven een duidelijke visie over hoe bedrijven de veranderingen en transformaties kunnen bewerkstelligen die de wereld zo hard nodig heeft. Het boek beschrijft de ervaringen van Unilever en andere mondiaal ondernemende pioniers en laat zien dat bedrijven winst kunnen maken door wereldproblemen op te lossen in plaats van ze te veroorzaken. Netto positief is een boek dat bedrijven helpt om de veranderingen en transformaties te bewerkstelligen die de wereld zo hard nodig heeft. Het leest als een lijst met handige tips en best practices om bedrijven te helpen bij het verduurzamen. Het boek biedt een krachtige boodschap: door meer aan de wereld te geven dan er van te nemen kan een bedrijf winstgevend zijn. Paul Polman en Andrew Winston geven een duidelijk beeld van de manieren waarop bedrijven netto positief kunnen worden. Met dit boek ontstaat er een beweging die leidt tot een duurzamere toekomst.

Aantal pagina's

384

Taal

Nederlands

Uitgever

Prometheus

EAN-Code

9789044650488

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Netto positief. door Paul Polman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Netto positief. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Netto positief. onder EAN-code 9789044650488 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Maatschappelijk verantwoord ondernemen Ondernemerschap Boeken

Netto positief. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Netto positief. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Netto positief. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Netto positief. in grote mate positief.

Netto positief. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Netto positief. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Netto positief. te kopen.

Het boek Netto positief. onder EAN code 9789044650488  is geschreven door: Paul Polman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Netto positief. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Netto positief. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Netto positief. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Netto positief. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Netto positief.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Netto positief. aanbieden. De PDF-versie van Netto positief. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00