Zoek
  1. boeken
  2. Neuropsychologische diagnostiek.

Neuropsychologische diagnostiek. boek PDF

Geschreven door Marc Hendriks

Dit boek direct kopen via deze link.

Neuropsychologische diagnostiek. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Neuropsychologische diagnostiek. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Neuropsychologische diagnostiek.:

Neuropsychologische diagnostiek is een manier om de oorzaak van cognitieve en emotionele klachten en stoornissen te identificeren. Deze zoektocht focust zich op de hersenen en de invloed van psychologische, psychiatrische, somatische en andere factoren. In deze herziene editie is het boek herschreven en de structuur is verbeterd. Daarnaast zijn er casusbeschrijvingen vanuit de patiëntenzorg toegevoegd. Het boek is samengesteld door een team van vijf klinisch neuropsychologen verbonden aan verschillende wetenschappelijke en behandelinstituten. U kunt er op vertrouwen dat de informatie in het boek up-to-date en betrouwbaar is. De neuropsychologische diagnostiek is ook nuttig voor het verzamelen van informatie over de symptomen, het vermogen van de patiënt om met taken om te gaan en om te beoordelen of er sprake is van een hersenaandoening. Bovendien geeft het een inzicht in de mogelijke behandelingen. De informatie in het boek geeft ook een goed beeld van de levensomstandigheden van de patiënt. Op basis hiervan kan een diagnose worden gesteld en worden er aanpassingen in de behandeling voorgesteld.

Aantal pagina's

448

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Boom

EAN-Code

9789089532527

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Neuropsychologische diagnostiek. door Marc Hendriks gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Neuropsychologische diagnostiek. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Neuropsychologische diagnostiek. onder EAN-code 9789089532527 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Neuropsychologie Boeken

Neuropsychologische diagnostiek. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Neuropsychologische diagnostiek. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Neuropsychologische diagnostiek. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Neuropsychologische diagnostiek. in grote mate positief.

Neuropsychologische diagnostiek. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Neuropsychologische diagnostiek. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Neuropsychologische diagnostiek. te kopen.

Het boek Neuropsychologische diagnostiek. onder EAN code 9789089532527  is geschreven door: Marc Hendriks.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Neuropsychologische diagnostiek. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Neuropsychologische diagnostiek. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Neuropsychologische diagnostiek. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Neuropsychologische diagnostiek. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Neuropsychologische diagnostiek.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Neuropsychologische diagnostiek. aanbieden. De PDF-versie van Neuropsychologische diagnostiek. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00