Zoek
  1. boeken
  2. Nice girls don't get the corner office.

Nice girls don't get the corner office. boek PDF

Geschreven door Lois P. Frankel

Dit boek direct kopen via deze link.

Nice girls don't get the corner office. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Nice girls don't get the corner office. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Nice girls don't get the corner office.:

Nice girls don't get the corner office is een boek dat vrouwen helpt bij het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om een leidinggevende positie te verwerven. Het boek biedt tips en inzichten die nodig zijn om een succesvolle carrière op te bouwen. Het boek bevat een gedetailleerde analyse van de veranderingen die nodig zijn om vrouwen te helpen bij het verwerven van een leidinggevende positie in het bedrijfsleven. Het biedt ook een kijkje in de beste praktijken van vrouwen in leidinggevende posities. Nice girls don't get the corner office is geschreven door een ervaren carrièrecoach en is gebaseerd op jarenlange ervaring met vrouwelijke leidinggevenden. Het boek is geschikt voor iedereen die op zoek is naar praktische tips en informatie over carrièreontwikkeling. Het is geschreven op een toegankelijke en leuke manier en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren vrouwelijke professionals. Met behulp van dit boek kunnen vrouwen de vaardigheden en strategieën leren die nodig zijn om de hoogste posities te bereiken.

Aantal pagina's

384

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

EAN-Code

9789022584682

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Nice girls don't get the corner office. door Lois P. Frankel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Nice girls don't get the corner office. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Nice girls don't get the corner office. onder EAN-code 9789022584682 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Carriere & Succes Geluk & Zelfvertrouwen Sociale psychologie Communicatie & Presentatie Boeken

Nice girls don't get the corner office. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Nice girls don't get the corner office. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Nice girls don't get the corner office. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Nice girls don't get the corner office. in grote mate positief.

Nice girls don't get the corner office. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Nice girls don't get the corner office. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Nice girls don't get the corner office. te kopen.

Het boek Nice girls don't get the corner office. onder EAN code 9789022584682  is geschreven door: Lois P. Frankel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Nice girls don't get the corner office. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Nice girls don't get the corner office. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Nice girls don't get the corner office. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Nice girls don't get the corner office. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Nice girls don't get the corner office.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Nice girls don't get the corner office. aanbieden. De PDF-versie van Nice girls don't get the corner office. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00