Zoek
  1. boeken
  2. No-nonsense coaching.

No-nonsense coaching. boek PDF

Geschreven door Anne de Jong

Dit boek direct kopen via deze link.

No-nonsense coaching. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek No-nonsense coaching. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van No-nonsense coaching.:

No-nonsense coaching biedt een concrete handleiding voor beginnende en ervaren coaches. Het boek geeft je inzicht in de vraag achter de vraag, waardoor je de kern direct raakt. Daarnaast bevat het boek een schat aan interventies en unieke protocollen bij de meest voorkomende coachthema's. Met behulp van deze handleiding leer je hoe je effectief kunt coachen en hoe je de ander echt kunt helpen veranderen. No-nonsense coaching biedt een concrete handleiding om mensen te helpen met verandering. Met de inzichten uit dit boek kun je effectief coachen en krijg je de kans om de ander echt te helpen veranderen. Je leert hoe je met luisteren een heel eind komt, maar dat er meer nodig is dan alleen goed luisteren. Je krijgt ook toegang tot een schat aan interventies en protocollen die je kunt gebruiken bij de meest voorkomende coachthema's. Daarnaast is deze herziene editie aangevuld met nieuwe ideeën, oefeningen en technieken om het coachen nog effectiever te maken. No-nonsense coaching is een must-have voor iedereen die de ander echt wil helpen veranderen.

Aantal pagina's

216

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024437511

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van No-nonsense coaching. door Anne de Jong gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt No-nonsense coaching. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van No-nonsense coaching. onder EAN-code 9789024437511 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

No-nonsense coaching. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als No-nonsense coaching. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de No-nonsense coaching. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor No-nonsense coaching. in grote mate positief.

No-nonsense coaching. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de No-nonsense coaching. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van No-nonsense coaching. te kopen.

Het boek No-nonsense coaching. onder EAN code 9789024437511  is geschreven door: Anne de Jong.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van No-nonsense coaching. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van No-nonsense coaching. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van No-nonsense coaching. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van No-nonsense coaching. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van No-nonsense coaching.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van No-nonsense coaching. aanbieden. De PDF-versie van No-nonsense coaching. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00