Zoek
  1. boeken
  2. No-nonsense leidinggeven.

No-nonsense leidinggeven. boek PDF

Geschreven door Nadia van der Vlies

Dit boek direct kopen via deze link.

No-nonsense leidinggeven. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek No-nonsense leidinggeven. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van No-nonsense leidinggeven.:

Product naam: No-nonsense leidinggeven. Productomschrijving: Leidinggeven is leuk, maar ook complex. Hoe haal je het beste uit je mensen en jezelf? No-nonsense leidinggeven toont welke taken bij de verschillende leiderschapsrollen horen. Leiders hebben visie, managers zetten deze visie in praktische doelen om en coaches helpen medewerkers om zich te ontwikkelen. Het boek helpt je om bewust en effectief leiding te geven, zodat je bedrijf en je medewerkers kunnen bloeien. Je leert welke reflexen en valkuilen je kunt vermijden, zoals te veel helpen, te veel vertellen hoe het moet of onduidelijk uit te spreken. Dit praktische, heldere en overzichtelijke boek is voor startende en ervaren managers. Je leert hoe je op een no-nonsense manier leiding kunt geven, zodat je energiek en geïnspireerd blijft.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024415458

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van No-nonsense leidinggeven. door Nadia van der Vlies gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt No-nonsense leidinggeven. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van No-nonsense leidinggeven. onder EAN-code 9789024415458 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

No-nonsense leidinggeven. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als No-nonsense leidinggeven. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de No-nonsense leidinggeven. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor No-nonsense leidinggeven. in grote mate positief.

No-nonsense leidinggeven. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de No-nonsense leidinggeven. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van No-nonsense leidinggeven. te kopen.

Het boek No-nonsense leidinggeven. onder EAN code 9789024415458  is geschreven door: Nadia van der Vlies.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van No-nonsense leidinggeven. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van No-nonsense leidinggeven. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van No-nonsense leidinggeven. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van No-nonsense leidinggeven. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van No-nonsense leidinggeven.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van No-nonsense leidinggeven. aanbieden. De PDF-versie van No-nonsense leidinggeven. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00