Zoeken
  1. boeken
  2. Noise.

Noise. boek PDF

Geschreven door Kahneman, Daniel

Dit boek direct kopen via deze link.

Noise. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Noise. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Noise.:

Productbeschrijving: 'De Sunday Times bestseller ‘Een monumentaal, boeiend boek ... Uitmuntend’ Sunday Times Waar er ook menselijke oordeelsvorming is, daar is geluid. ‘Geluid kan het belangrijkste boek zijn dat ik de afgelopen decennia heb gelezen. Een echt nieuw idee dat zo uiterst belangrijk is dat je het direct zult toepassen. Een meesterwerk’ Angela Duckworth, auteur van Grit ‘Een absoluut briljant onderzoek naar een enorm maatschappelijk probleem dat in het midden van de openbaarheid schuilging’ Steven Levitt, medeauteur van Freakonomics Van de wereldleiders in strategisch denken en de miljoenenverkopende auteurs van Thinking Fast and Slow en Nudge, het volgende grote boek dat je manier van denken verandert. Stel je voor dat twee artsen in dezelfde stad verschillende diagnoses stellen aan identieke patiënten - of dat twee rechters in dezelfde rechtbank verschillende straffen opleggen aan mensen die soortgelijke misdaden hebben gepleegd. Nu stel je voor dat dezelfde arts en dezelfde rechter afhankelijk van de tijd van de dag, of het een maandag of woensdag is of voordat ze gegeten hebben, verschillende beslissingen nemen. Dit zijn voorbeelden van ruis: variabiliteit in oordelen die zouden moeten.'.

Aantal pagina's

464

Taal

Engels

Uitgever

Harper Collins UK

EAN-Code

9780008534448

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Noise. door Kahneman, Daniel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Noise. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Noise. onder EAN-code 9780008534448 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Cognitieve psychologie Strategie Boeken

Noise. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Noise. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Noise. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Noise. in grote mate positief.

Noise. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Noise. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Noise. te kopen.

Het boek Noise. onder EAN code 9780008534448  is geschreven door: Kahneman, Daniel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Noise. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Noise. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Noise. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Noise. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Noise.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Noise. aanbieden. De PDF-versie van Noise. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00