Zoek

Obsessie boek PDF

Geschreven door Jet van Vuuren

Dit boek direct kopen via deze link

Obsessie boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Obsessie over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Obsessie :

In de oer-Hollandse thriller Obsessie van Jet van Vuuren blijft Laura met een schuldenlast achter als haar ware liefde verongelukt. Gaat het haar lukken om hier doorheen te komen? Obsessie van Jet van Vuuren, auteur van onder meer Vluchtweg en Gifspoor, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw de hoofdrol speelt; een vrouw met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar. Een spannende thriller over een obsessieve liefde en waartoe die kan leiden. Na een turbulente jeugd en veel gedoe in de liefde heeft Laura eindelijk de ware gevonden in Kees, een avontuurlijke vlieginstructeur die vreugde en invulling aan haar leven geeft. Tot hij op een dag verongelukt bij een vliegongeval. Laura stort in. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Na Kees’ dood stapelen de problemen zich op. De liefde van Laura’s leven blijkt niet alleen maar een leuke kerel te zijn geweest, hij heeft haar met een schuldenlast achtergelaten. Noodgedwongen doet ze een beroep op haar oude huisgenoten uit haar studententijd. Ze trekt tijdelijk in bij een van hen in de hoop daar even rust te vinden, maar al snel sleuren onverwerkte zaken uit het verleden haar nog dieper de ellende in. Zal het Laura lukken hierdoorheen te komen?

Aantal pagina’s

328

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789026357282


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Obsessie door Jet van Vuuren gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Obsessie downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Obsessie onder EAN-code 9789026357282 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Obsessie recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Obsessie kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Obsessie recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Obsessie in grote mate positief.

Obsessie is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Obsessie PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Obsessie te kopen.

Het boek Obsessie onder EAN code 9789026357282  is geschreven door: Jet van Vuuren .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Obsessie downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Obsessie ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Obsessie beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Obsessie direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Obsessie ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Obsessie aanbieden. De PDF-versie van Obsessie kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00