Zoek
  1. boeken
  2. Obstacle Is The Way.

Obstacle Is The Way. boek PDF

Geschreven door Ryan Holiday

Dit boek direct kopen via deze link.

Obstacle Is The Way. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Obstacle Is The Way. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Obstacle Is The Way.:

"Obstakels zijn de weg. We geven te snel op. Met een kleine verandering van houding, wat lijkt op onoverkomelijke obstakels, worden kansen die je maar een keer in je leven krijgt. Ryan Holiday, die op negentienjarige leeftijd uit de universiteit stapte om als leerling te werken voor de bestverkopende 'moderne Machiavelli' Robert Greene, en nu mediaconsultant is voor miljardenbedrijven, put uit de filosofie van de Stoïcijnen om je in elke situatie te begeleiden. Hij laat zien dat wat ons pad blokkeert, een nieuw en beter pad opent. Als de concurrentie je bedreigt, is het tijd om moedig te zijn, je moed te tonen. Een onmogelijke deadline wordt een kans om te laten zien hoe toegewijd je bent. En zoals Ryan ontdekte als directeur marketing voor American Apparel, als je merk controverse veroorzaakt, is er ook potentieel voor publiciteit. De stoïcijnse filosofie - dat wat in de weg staat, de weg is - kan toegepast worden op elk probleem: het is een formule die meer dan 2000 jaar geleden is uitgevonden, en wiens effectiviteit sindsdien bewezen is in veldslagen en boardrooms. Van Barack Obama's vermogen om obstakels te overwinnen in zijn verkiezingen, tot de.".

Aantal pagina's

201

Taal

Engels

Uitgever

Profile Books Ltd

EAN-Code

9781781251492

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Obstacle Is The Way. door Ryan Holiday gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Obstacle Is The Way. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Obstacle Is The Way. onder EAN-code 9781781251492 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Obstacle Is The Way. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Obstacle Is The Way. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Obstacle Is The Way. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Obstacle Is The Way. in grote mate positief.

Obstacle Is The Way. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Obstacle Is The Way. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Obstacle Is The Way. te kopen.

Het boek Obstacle Is The Way. onder EAN code 9781781251492  is geschreven door: Ryan Holiday.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Obstacle Is The Way. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Obstacle Is The Way. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Obstacle Is The Way. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Obstacle Is The Way. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Obstacle Is The Way.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Obstacle Is The Way. aanbieden. De PDF-versie van Obstacle Is The Way. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00