Zoek
  1. boeken
  2. Of Boys and Men.

Of Boys and Men. boek PDF

Geschreven door Richard Reeves

Dit boek direct kopen via deze link.

Of Boys and Men. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Of Boys and Men. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Of Boys and Men.:

Product beschrijving: In de Verenigde Staten zijn de lonen van de meeste mannen vandaag lager dan in 1979, terwijl de lonen van vrouwen over het algemeen zijn gestegen. In het VK is zelfmoord de grootste doodsoorzaak onder mannen onder de 45 jaar. Jongens liggen op school en college achter omdat het onderwijssysteem op een manier is gestructureerd waardoor ze een nadeel hebben. Mannen worstelen op de arbeidsmarkt vanwege een economische verschuiving weg van traditioneel mannelijke banen. En vaders zijn afgesneden omdat de culturele rol van gezinsprovider is uitgehold. De mannelijke malaise is niet het gevolg van een massapsychologische inzinking, maar van diepe structurele uitdagingen. Structurele uitdagingen vereisen structurele oplossingen, en dat is wat Richard V. Reeves voorstelt in Of Boys and Men - jongens een jaar later dan meisjes laten starten op school; meer mannen naar verzorgende beroepen krijgen; het concept van vaderschap buiten het kader van een kerngezin herzien. Feminisme heeft al veel gedaan. In Of Boys and Men gaat Richard V. Reeves dieper in op de structurele uitdagingen waar mannen mee te maken hebben en biedt hij praktische oplossingen voor deze problemen. Hij onderzoekt ook hoe deze structurele uitdagingen zijn verenigbaar met de opkomende trends in mannelijkheid, met inbegrip van steeds meer mannelijke betrokkenheid bij het verzorgen van kinderen. Bovenal onderzoekt Of Boys and Men waarom het zo belangrijk is dat mannen en vaders hun eigen waarde en identiteit vinden.

Aantal pagina's

352

Taal

Engels

Uitgever

Swift Press

EAN-Code

9781800751033

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Of Boys and Men. door Richard Reeves gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Of Boys and Men. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Of Boys and Men. onder EAN-code 9781800751033 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Cultuur Sociale groepen Sociologie Genderstudies Mannen & Jongens Culturele antropologie Boeken

Of Boys and Men. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Of Boys and Men. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Of Boys and Men. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Of Boys and Men. in grote mate positief.

Of Boys and Men. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Of Boys and Men. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Of Boys and Men. te kopen.

Het boek Of Boys and Men. onder EAN code 9781800751033  is geschreven door: Richard Reeves.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Of Boys and Men. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Of Boys and Men. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Of Boys and Men. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Of Boys and Men. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Of Boys and Men.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Of Boys and Men. aanbieden. De PDF-versie van Of Boys and Men. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00