Zoek
  1. boeken
  2. Omgaan met traumagerelateerde dissociatie.

Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. boek PDF

Geschreven door Suzette Boon

Dit boek direct kopen via deze link.

Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie.:

Product naam: Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. Product beschrijving: Dissociatieve Identiteitsstoornis (DIS) en Dissociatieve Stoornis Niet Anderszins Omschreven (DSNAO) worden vaak verkeerd begrepen. Er is weinig betrouwbare en praktische hulp beschikbaar voor mensen met deze aandoeningen. Omgaan met traumagerelateerde dissociatie is geschreven om mensen te helpen begrijpen wat er onder dissociatieve en andere traumagerelateerde symptomen wordt verstaan. Het boek reikt praktische oplossingen aan voor mensen die worstelen met een complexe dissociatieve stoornis en hun therapeuten. Het biedt houvast om op een constructieve manier met deze delen samen te werken. Bovendien introduceert het boek essentiële begrippen en onderwerpen die nodig zijn om een dissociatieve stoornis adequaat te behandelen. Het boek bevat ook verschillende oefeningen, zoals mindfulness en meditatie, die mensen kunnen toepassen om hun trauma te verwerken. Er wordt ook aandacht besteed aan de impact van trauma op het dagelijks leven en hoe mensen ermee kunnen omgaan. Daarnaast biedt het boek tips voor het omgaan met vermoeidheid, slapeloosheid en andere symptomen die vaak voorkomen bij dissociatieve stoornissen. Het doel van dit boek is om mensen met een complexe dissociatieve stoornis te helpen bij het vinden van een manier om hun leven weer op te pakken en hun vermogen om te functioneren te verbeteren. Door deze informatie aan te reiken, kan het boek mensen helpen om hun problemen beter te begrijpen en hun zelfvertrouwen te versterken.

Aantal pagina's

508

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789026522642

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. door Suzette Boon gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. onder EAN-code 9789026522642 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. in grote mate positief.

Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. te kopen.

Het boek Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. onder EAN code 9789026522642  is geschreven door: Suzette Boon.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. aanbieden. De PDF-versie van Omgaan met traumagerelateerde dissociatie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00