Zoek
  1. boeken
  2. Ondersteunend tekenen bij TOS.

Ondersteunend tekenen bij TOS. boek PDF

Geschreven door Pien van der Most

Dit boek direct kopen via deze link.

Ondersteunend tekenen bij TOS. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Ondersteunend tekenen bij TOS. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Ondersteunend tekenen bij TOS.:

Ondersteunend tekenen is een krachtig hulpmiddel om taal makkelijker uit te drukken, te begrijpen, te onthouden en te verwerken. Het helpt bij het begrijpen van taal door het leggen van verbanden, het op elkaar afstemmen en het voorkomen van miscommunicatie. Tekeningen kunnen ook worden gebruikt om emoties makkelijker te uiten en om de ontwikkeling van innerlijke taal en executieve functies te vergemakkelijken. Ondersteunend tekenen kan ook worden gebruikt om een verhaal te vertellen. Het is ontwikkeld voor leerlingen met taalontwikkelingsstoornissen (TOS), maar helpt ook leerlingen zonder TOS bij het begrijpen en uiten van taal. Het verschil met andere vormen van visuele ondersteuning is dat de kern van de talige boodschap direct wordt meegetekend. Dit handboek biedt praktische informatie over hoe je ondersteunend tekenen kunt gebruiken om taal en emoties te ondersteunen, en om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Ondersteunend tekenen is een vaardigheid die je kunt leren, en je hoeft daarvoor niet goed te kunnen tekenen. Met dit handboek leer je hoe je ondersteunend tekenen kunt toepassen. Je krijgt een beter inzicht in hoe nuttig deze vorm van ondersteuning is bij taal en emoties, en bij de communicatie met leerlingen met en zonder TOS.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789493209657

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Ondersteunend tekenen bij TOS. door Pien van der Most gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Ondersteunend tekenen bij TOS. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Ondersteunend tekenen bij TOS. onder EAN-code 9789493209657 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Boeken

Ondersteunend tekenen bij TOS. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Ondersteunend tekenen bij TOS. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Ondersteunend tekenen bij TOS. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Ondersteunend tekenen bij TOS. in grote mate positief.

Ondersteunend tekenen bij TOS. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Ondersteunend tekenen bij TOS. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Ondersteunend tekenen bij TOS. te kopen.

Het boek Ondersteunend tekenen bij TOS. onder EAN code 9789493209657  is geschreven door: Pien van der Most.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Ondersteunend tekenen bij TOS. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Ondersteunend tekenen bij TOS. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Ondersteunend tekenen bij TOS. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Ondersteunend tekenen bij TOS. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Ondersteunend tekenen bij TOS.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Ondersteunend tekenen bij TOS. aanbieden. De PDF-versie van Ondersteunend tekenen bij TOS. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00