Zoek
  1. boeken
  2. One Up on Wall Street.

One Up on Wall Street. boek PDF

Geschreven door Peter Lynch

Dit boek direct kopen via deze link.

One Up on Wall Street. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek One Up on Wall Street. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van One Up on Wall Street.:

Product naam: One Up on Wall Street. Product beschrijving: Peter Lynch gelooft dat gewone beleggers voordelen hebben ten opzichte van Wall Street-experts. Beginners hebben de kans om mogelijk succesvolle bedrijven te leren kennen voordat professionele analisten ze ontdekken. Dit voorsprong op de experts, is wat producenten van 'tenbaggers' oplevert, aandelen die tien keer meer waard worden en een gemiddeld aandelenportefeuille veranderen in een top performer. In deze volledig bijgewerkte editie van zijn klassieke bestseller legt Lynch uit hoe je aandelen kunt onderzoeken en biedt hij eenvoudig te volgen richtlijnen voor het scheiden van de lange schoten van de foute. Hij geeft ook waardevol advies over hoe je zo veel mogelijk kunt leren van het verhaal van een bedrijf, en waarom elke belegger de op- en neergaande bewegingen van de aandelenmarkt moet negeren en zich alleen op de fundamenten van het bedrijf moet concentreren waarin ze beleggen.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Simon & Schuster

EAN-Code

9780743200400

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van One Up on Wall Street. door Peter Lynch gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt One Up on Wall Street. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van One Up on Wall Street. onder EAN-code 9780743200400 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Persoonlijke financiën Financien Beleggen Boeken

One Up on Wall Street. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als One Up on Wall Street. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de One Up on Wall Street. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor One Up on Wall Street. in grote mate positief.

One Up on Wall Street. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de One Up on Wall Street. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van One Up on Wall Street. te kopen.

Het boek One Up on Wall Street. onder EAN code 9780743200400  is geschreven door: Peter Lynch.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van One Up on Wall Street. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van One Up on Wall Street. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van One Up on Wall Street. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van One Up on Wall Street. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van One Up on Wall Street.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van One Up on Wall Street. aanbieden. De PDF-versie van One Up on Wall Street. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00