Zoek
  1. boeken
  2. Online invloed.

Online invloed. boek PDF

Geschreven door Bas Wouters

Dit boek direct kopen via deze link.

Online invloed. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Online invloed. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Online invloed.:

Product naam: Online invloed. Productbeschrijving: Online invloed is uitgeroepen tot het beste marketing studieboek van 2020 door de jury van de PIM Marketing Literatuur Prijs. Door het slim toepassen van gedragspsychologie kun je veel meer resultaat uit je website, app of online campagne halen. Joris Groen en Bas Wouters leggen in dit boek haarfijn uit wat werkt, wat niet werkt en waarom, gebaseerd op de inzichten van gedragswetenschappers zoals Fogg, Cialdini en Kahneman. Online invloed biedt je concrete en makkelijk toepasbare richtlijnen voor het ontwerpen en verbeteren van je online klantreis. Ook bevat het boek meer dan 40 succescases uit de praktijk en meer dan 150 illustraties van do's-and-don'ts. Dit boek is geschreven voor alle professionals die het online gedrag van hun (potentiële) klanten willen beïnvloeden, zoals webbouwers, UX-designers en copywriters. Met dit boek krijg je de juiste kennis en technieken om je doelgroepen effectief te overtuigen.

Aantal pagina's

416

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024426355

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Online invloed. door Bas Wouters gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Online invloed. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Online invloed. onder EAN-code 9789024426355 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Online invloed. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Online invloed. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Online invloed. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Online invloed. in grote mate positief.

Online invloed. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Online invloed. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Online invloed. te kopen.

Het boek Online invloed. onder EAN code 9789024426355  is geschreven door: Bas Wouters.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Online invloed. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Online invloed. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Online invloed. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Online invloed. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Online invloed.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Online invloed. aanbieden. De PDF-versie van Online invloed. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00