Zoek
  1. boeken
  2. Onuitwisbaar.

Onuitwisbaar. boek PDF

Geschreven door Marjon Kuipers-Hemken

Dit boek direct kopen via deze link.

Onuitwisbaar. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Onuitwisbaar. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Onuitwisbaar.:

Onuitwisbaar biedt een uniek inzicht in het verband tussen trauma, stress en gedrag. Het boek gaat dieper in op de invloed van trauma op de mentale en fysieke gezondheid. Het begrijpen van trauma en het erkennen ervan is van essentieel belang om leed te voorkomen. De auteurs gaan uitgebreid in op prikkelgevoeligheid, veiligheid, aandacht, gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal, stemgebruik, psychofysiologie, emoties, gedragspatronen, behoeftes en relaties. Ook worden therapieën besproken om trauma en stressgevoelens te reduceren. Het boek is niet alleen geschreven voor professionals zoals (gz-)psychologen, psychiaters, therapeuten, (ortho)pedagogen en jeugdhulpverleners, maar ook voor (aanstaande) ouders en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Het is een nieuwe bron van kennis voor iedereen die zich bewust wil worden van de effecten van trauma. 'Onuitwisbaar' biedt nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde inzichten die helpen bij het begrijpen van de effecten van trauma op mentale en fysieke gezondheid.

Aantal pagina's

176

Taal

Nederlands

Uitgever

EAN-Code

9789085602866

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Onuitwisbaar. door Marjon Kuipers-Hemken gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Onuitwisbaar. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Onuitwisbaar. onder EAN-code 9789085602866 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Populaire psychologie Trauma & Spoedeisende hulp Trauma & PTSS Boeken

Onuitwisbaar. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Onuitwisbaar. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Onuitwisbaar. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Onuitwisbaar. in grote mate positief.

Onuitwisbaar. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Onuitwisbaar. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Onuitwisbaar. te kopen.

Het boek Onuitwisbaar. onder EAN code 9789085602866  is geschreven door: Marjon Kuipers-Hemken.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Onuitwisbaar. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Onuitwisbaar. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Onuitwisbaar. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Onuitwisbaar. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Onuitwisbaar.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Onuitwisbaar. aanbieden. De PDF-versie van Onuitwisbaar. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00