Zoek
  1. boeken
  2. Oog in oog met kwetsbaarheid.

Oog in oog met kwetsbaarheid. boek PDF

Geschreven door Marijke Leys

Dit boek direct kopen via deze link.

Oog in oog met kwetsbaarheid. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Oog in oog met kwetsbaarheid. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Oog in oog met kwetsbaarheid.:

Met 'oog in oog met kwetsbaarheid' krijgen coaches en andere professionele begeleiders de kans om de kwetsbaarheid van hun cliënten op een ervaringsgerichte manier te verkennen. Voice Dialogue is de methodiek die hierbij wordt gebruikt. Door deze methodiek kunnen cliënten in contact komen met hun verschillende persoonlijkheidseigenschappen; bekende en onbekende. Dit maakt het mogelijk om meer evenwicht te ervaren. Dit boek is speciaal gericht op het omgaan met kwetsbare subpersonen. Iedereen heeft namelijk op een of andere manier in zijn leven te maken gehad met een gekwetstheid, groot of klein. 'Oog in oog met kwetsbaarheid' is daarom een boek vol met concrete en dynamische handvatten die kunnen worden toegepast om aan de slag te gaan met Voice Dialogue in het kader van gekwetstheid en trauma. Hiermee krijgen coaches en andere professioneel begeleiders de kans om hun cliënten te begeleiden bij het omgaan met de kwetsbaarheid die ze ervaren. Met 'oog in oog met kwetsbaarheid' krijgen coaches en andere professionele begeleiders de mogelijkheid om de kwetsbaarheid van hun cliënten op een ervaringsgerichte manier te verkennen. Er worden diverse technieken aangeboden waarmee professionele begeleiders hun cliënten kunnen helpen bij het uiten van hun gevoelens, hun angsten en hun verdriet. Ze krijgen ook de kans om vertrouwen en zelfvertrouwen te helpen herstellen en om hun cliënten te helpen bij het in balans brengen van hun gevoelens.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024421251

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Oog in oog met kwetsbaarheid. door Marijke Leys gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Oog in oog met kwetsbaarheid. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Oog in oog met kwetsbaarheid. onder EAN-code 9789024421251 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Oog in oog met kwetsbaarheid. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Oog in oog met kwetsbaarheid. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Oog in oog met kwetsbaarheid. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Oog in oog met kwetsbaarheid. in grote mate positief.

Oog in oog met kwetsbaarheid. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Oog in oog met kwetsbaarheid. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Oog in oog met kwetsbaarheid. te kopen.

Het boek Oog in oog met kwetsbaarheid. onder EAN code 9789024421251  is geschreven door: Marijke Leys.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Oog in oog met kwetsbaarheid. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Oog in oog met kwetsbaarheid. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Oog in oog met kwetsbaarheid. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Oog in oog met kwetsbaarheid. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Oog in oog met kwetsbaarheid.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Oog in oog met kwetsbaarheid. aanbieden. De PDF-versie van Oog in oog met kwetsbaarheid. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00