Zoek
  1. boeken
  2. Op zoek naar de verstrooide tijd.

Op zoek naar de verstrooide tijd. boek PDF

Geschreven door Koen Haegens

Dit boek direct kopen via deze link.

Op zoek naar de verstrooide tijd. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Op zoek naar de verstrooide tijd. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Op zoek naar de verstrooide tijd.:

Met 'Op zoek naar de verstrooide tijd' biedt Haegens een innovatieve manier om onze tijd meer bewust te gebruiken. Het is een boeiend verhaal dat je meeneemt op een reis door de geschiedenis, waarbij je leert hoe je tijd zowel kunt vermorsen als je kunt leren de tijd te nemen en te rekken. Aan de hand van grote denkers zoals Kierkegaard, Heidegger en De Beauvoir duik je in de verstrooide tijd om zo verschillende factoren te onderzoeken. Van gestreste Romeinen, smartphones en tijddieven, tot het antwoord op de vraag of er een andere, intensere omgang mogelijk is met de beperkte tijd die ons gegeven is. Het boek bevat een rijkdom aan informatie die je een beter inzicht geeft in de tijd en je helpt om hiermee beter om te gaan. Het biedt je nieuwe perspectieven en inspireert je om jouw tijd bewuster te besteden. Met 'Op zoek naar de verstrooide tijd' krijg je een unieke kans om je op een andere manier te verhouden tot de tijd die je hebt.

Aantal pagina's

184

Taal

Nederlands

Uitgever

Ambo|Anthos

EAN-Code

9789026362095

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Op zoek naar de verstrooide tijd. door Koen Haegens gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Op zoek naar de verstrooide tijd. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Op zoek naar de verstrooide tijd. onder EAN-code 9789026362095 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Sociale vaardigheden Filosofie Time management Gedragspsychologie Populaire filosofie Boeken

Op zoek naar de verstrooide tijd. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Op zoek naar de verstrooide tijd. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Op zoek naar de verstrooide tijd. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Op zoek naar de verstrooide tijd. in grote mate positief.

Op zoek naar de verstrooide tijd. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Op zoek naar de verstrooide tijd. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Op zoek naar de verstrooide tijd. te kopen.

Het boek Op zoek naar de verstrooide tijd. onder EAN code 9789026362095  is geschreven door: Koen Haegens.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Op zoek naar de verstrooide tijd. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Op zoek naar de verstrooide tijd. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Op zoek naar de verstrooide tijd. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Op zoek naar de verstrooide tijd. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Op zoek naar de verstrooide tijd.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Op zoek naar de verstrooide tijd. aanbieden. De PDF-versie van Op zoek naar de verstrooide tijd. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00