Zoek
  1. boeken
  2. Open Circuits.

Open Circuits. boek PDF

Geschreven door Windell Oskay

Dit boek direct kopen via deze link.

Open Circuits. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Open Circuits. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Open Circuits.:

Open Circuits is een fascinerende reis in de wereld van elektronische componenten. Deze fotografische kruissectie toont de verrassende schoonheid van meer dan 130 componenten die onze alledaagse apparaten laten werken. Van resistors tot LED's, van USB-kabels tot hoofdtelefoonaansluitingen; de prachtige afbeeldingen maken elk element tot een kunstwerk. Je ontdekt niet alleen de wonderen van de technologie, maar leert ook over hun werking en hoe deze componenten gemaakt worden. Open Circuits is een boeiend verhaal dat je technologie met een nieuwe dimensie laat bekijken.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

No Starch Press,Us

EAN-Code

9781718502345

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Open Circuits. door Windell Oskay gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Open Circuits. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Open Circuits. onder EAN-code 9781718502345 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Technologie & Bouwkunde Communicatietechnologie Electrotechniek Populair wetenschappelijk Stroomketens & Componenten Boeken

Open Circuits. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Open Circuits. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Open Circuits. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Open Circuits. in grote mate positief.

Open Circuits. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Open Circuits. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Open Circuits. te kopen.

Het boek Open Circuits. onder EAN code 9781718502345  is geschreven door: Windell Oskay.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Open Circuits. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Open Circuits. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Open Circuits. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Open Circuits. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Open Circuits.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Open Circuits. aanbieden. De PDF-versie van Open Circuits. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00