Zoek
  1. boeken
  2. Oplossingsgericht coachen.

Oplossingsgericht coachen. boek PDF

Geschreven door Insoo Kim Berg

Dit boek direct kopen via deze link.

Oplossingsgericht coachen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Oplossingsgericht coachen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Oplossingsgericht coachen.:

Oplossingsgericht coachen is een effectieve benadering om te voorkomen dat coaching situaties niet altijd zoals de bedoeling is. In dit boek wordt niet het probleem, maar de oplossing als vertrekpunt genomen. Er worden praktische uitgangspunten gehanteerd zoals 'laat alles wat goed functioneert met rust'. Dit boek is de 5e herdruk van een van de bestsellers van dit moment. In Nederland heeft het boek meer dan 1500 verkochte exemplaren per jaar. Oplossingsgericht coachen is een boek dat geschikt is voor iedereen die meer heeft willen weten over oplossingsgericht coachen. Het boek is een eenvoudige en doeltreffende manier voor coaches om meer effectief te worden. Het boek biedt heldere uitleg over de kernprincipes en technieken die bij oplossingsgericht coachen gebruikt worden. Daarnaast bevat het boek ook veel praktische tips, voorbeelden en oefeningen, zodat je als coach een effectieve oplossing voor jouw cliënt kunt vinden.

Aantal pagina's

156

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789058718174

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Oplossingsgericht coachen. door Insoo Kim Berg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Oplossingsgericht coachen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Oplossingsgericht coachen. onder EAN-code 9789058718174 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Managementboeken Onderwijstechnieken Leiderschap Coaching & Training Boeken

Oplossingsgericht coachen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Oplossingsgericht coachen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Oplossingsgericht coachen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Oplossingsgericht coachen. in grote mate positief.

Oplossingsgericht coachen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Oplossingsgericht coachen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Oplossingsgericht coachen. te kopen.

Het boek Oplossingsgericht coachen. onder EAN code 9789058718174  is geschreven door: Insoo Kim Berg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Oplossingsgericht coachen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Oplossingsgericht coachen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Oplossingsgericht coachen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Oplossingsgericht coachen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Oplossingsgericht coachen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Oplossingsgericht coachen. aanbieden. De PDF-versie van Oplossingsgericht coachen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00