Zoeken
  1. boeken
  2. Oplossingsgerichte coaching.

Oplossingsgerichte coaching. boek PDF

Geschreven door Louis Cauffman

Dit boek direct kopen via deze link.

Oplossingsgerichte coaching. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Oplossingsgerichte coaching. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Oplossingsgerichte coaching.:

Oplossingsgerichte coaching is een krachtig middel om complexe situaties te begrijpen en om de juiste oplossing te vinden. In dit boek worden simpele interventies aangeboden die een duurzaam verschil maken. Oplossingsgericht coachen komt voort uit een mensbeeld waarbij er altijd krachtbronnen zijn die gebruikt kunnen worden om doelen te bereiken. Er wordt niet gefixeerd op de problemen, maar er wordt gekeken wat er wel goed gaat. Oplossingsgericht coachen biedt tools om problemen om te zetten in doelen en uitdagingen. Het boek geeft concrete handvatten, tips en adviezen waarmee je als coach of als coachee aan de slag kunt. Ook als je geen coach bent, maar om een ander heen staat die je wilt helpen bij het oplossen van een probleem, is het boek een goede leidraad. Het biedt een kader om op een proactieve manier te kijken naar de oplossingen en om de betrokkenen te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Boom/Nelissen

EAN-Code

9789024403844

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Oplossingsgerichte coaching. door Louis Cauffman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Oplossingsgerichte coaching. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Oplossingsgerichte coaching. onder EAN-code 9789024403844 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Oplossingsgerichte coaching. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Oplossingsgerichte coaching. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Oplossingsgerichte coaching. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Oplossingsgerichte coaching. in grote mate positief.

Oplossingsgerichte coaching. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Oplossingsgerichte coaching. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Oplossingsgerichte coaching. te kopen.

Het boek Oplossingsgerichte coaching. onder EAN code 9789024403844  is geschreven door: Louis Cauffman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Oplossingsgerichte coaching. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Oplossingsgerichte coaching. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Oplossingsgerichte coaching. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Oplossingsgerichte coaching. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Oplossingsgerichte coaching.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Oplossingsgerichte coaching. aanbieden. De PDF-versie van Oplossingsgerichte coaching. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00