Zoek
  1. boeken
  2. Over dialoog.

Over dialoog. boek PDF

Geschreven door David Bohm

Dit boek direct kopen via deze link.

Over dialoog. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Over dialoog. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Over dialoog.:

Over Dialoog is een klassieker geschreven door de filosoof en natuurkundige David Bohm. In dit boek maakt hij duidelijk hoe we problemen vanuit de kern kunnen aanpakken door ons denkpatroon te veranderen. Er is nooit een grotere behoefte geweest om goed naar elkaar te luisteren, in onze organisaties, bedrijven en maatschappij. In Over Dialoog beschrijft David Bohm een creatieve dialoog waarbij we onze vooroordelen en aannames aan de kant kunnen zetten. Door onze overtuigingen te delen kunnen we meer leren over onszelf en anderen, zowel individueel als als samenleving. David Bohm was een van de origineelste denkers van de twintigste eeuw en met zijn klassieker is het nu mogelijk om Over Dialoog ook in het Nederlands te lezen. Het boek biedt een diepgaande kijk in de manier waarop een dialoog kan worden gebruikt om een betere samenleving te creëren waarin onze verschillen kunnen worden verkend in plaats van vermeden. Met deze klassieker kunnen we een duurzame wereld creëren waarin we onszelf en anderen beter begrijpen en waarderen.

Aantal pagina's

144

Taal

Nederlands

Uitgever

Have, Ten

EAN-Code

9789025906283

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Over dialoog. door David Bohm gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Over dialoog. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Over dialoog. onder EAN-code 9789025906283 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Taal Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Managementboeken Mindfulness Sociale psychologie Filosofie Taalwetenschap Communicatie & Presentatie Bewustzijn & Geest Boeken

Over dialoog. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Over dialoog. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Over dialoog. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Over dialoog. in grote mate positief.

Over dialoog. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Over dialoog. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Over dialoog. te kopen.

Het boek Over dialoog. onder EAN code 9789025906283  is geschreven door: David Bohm.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Over dialoog. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Over dialoog. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Over dialoog. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Over dialoog. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Over dialoog.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Over dialoog. aanbieden. De PDF-versie van Over dialoog. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00