Zoek
  1. boeken
  2. Overdracht en tegenoverdracht.

Overdracht en tegenoverdracht. boek PDF

Geschreven door Fee van Delft

Dit boek direct kopen via deze link.

Overdracht en tegenoverdracht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Overdracht en tegenoverdracht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Overdracht en tegenoverdracht.:

In dit boek worden de begrippen ‘overdracht’ en ‘tegenoverdracht’ uitgelegd en vertaald naar het alledaagse leven en de beroeps praktijk van begeleiders van cliënten. Overdracht gaat over het onbewust overdragen van oude gevoelens van de cliënt naar de autoriteit, hulpverlener of begeleider. Tegenoverdracht is het omgekeerde. Beide begrippen kunnen een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de communicatie en het professionele begeleidingsproces. Eerst worden de begrippen vanuit verschillende theoretische benaderingen, zoals de psychoanalytische benadering en de transactionele analyse, uitgewerkt. Daarna wordt de vertaalslag gemaakt naar de beroepspraktijk. Het boek sluit af met een hoofdstuk over het professioneel omgaan met overdracht en tegenoverdracht. Aan het eind van elk hoofdstuk zijn verwerkings- en toepassingsvragen opgenomen. In deze zevende druk zijn nieuwe praktijkvoorbeelden opgenomen, evenals een website bij het boek, www.overdrachtentegenoverdracht.nl, met video’s met vragen die aansluiten bij de verschillende onderwerpen die in het boek aan bod komen. Het boek is bedoeld voor onderwijsinstellingen die psychologische begeleiding geven en voor studenten en hulpverleners die met overdracht en tegenoverdracht te maken hebben.

Aantal pagina's

152

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024428281

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Overdracht en tegenoverdracht. door Fee van Delft gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Overdracht en tegenoverdracht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Overdracht en tegenoverdracht. onder EAN-code 9789024428281 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Coaching & Training Boeken

Overdracht en tegenoverdracht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Overdracht en tegenoverdracht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Overdracht en tegenoverdracht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Overdracht en tegenoverdracht. in grote mate positief.

Overdracht en tegenoverdracht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Overdracht en tegenoverdracht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Overdracht en tegenoverdracht. te kopen.

Het boek Overdracht en tegenoverdracht. onder EAN code 9789024428281  is geschreven door: Fee van Delft.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Overdracht en tegenoverdracht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Overdracht en tegenoverdracht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Overdracht en tegenoverdracht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Overdracht en tegenoverdracht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Overdracht en tegenoverdracht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Overdracht en tegenoverdracht. aanbieden. De PDF-versie van Overdracht en tegenoverdracht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00