Zoek

Overprikkeling voorkomen boek PDF

Geschreven door Barbara de Leeuw

Dit boek direct kopen via deze link

Overprikkeling voorkomen boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Overprikkeling voorkomen over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Overprikkeling voorkomen:

In deze druk naast overprikkeling nu ook extra aandacht voor onderprikkeling en hoe hiermee om te gaan. In deze 4e druk is nu ook extra aandacht voor onderprikkeling en hoe hiermee om te gaan. Een groot deel van de mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) en/of AD(H)D kampen gedurende hun hele leven met een overgevoeligheid voor prikkels. Overgevoeligheid kan leiden tot serieuze lichamelijke en/of psychische klachten, zoals vermoeidheid, labiliteit, hoofdpijn, paniekaanvallen en in ergere gevallen burn-out of hartklachten. Welke klachten dat zijn en welke situaties aanleiding tot overprikkeling geven, is, net als de overgevoeligheid zelf, per persoon verschillend. Overprikkeling voorkomen is een nieuwe methodiek die zeer praktisch toepasbaar is. Met behulp van de methodiek kunnen overgevoelige mensen zelf signalen en symptomen van overprikkeling herkennen en traceren. Daarna kunnen de diverse vormen van overprikkeling worden aangepakt door daar adequaat op te reageren. De methodiek is stapsgewijs opgebouwd en kan mensen met overgevoeligheid voor prikkels leren hier beter mee om te gaan. Uiteraard is dit boek ook zeer geschikt voor coaches en begeleiders die mensen extra goed kunnen helpen beter om te gaan met hun overprikkelende klachten en reacties. Barbara de Leeuw is autismecoach en pedagoog en werkt vanuit haar praktijk Praktisch Autisme voornamelijk met (jong)volwassenen met ASS/AD(H)D. Zelf heeft zij PDD-NOS en ADHD.

Aantal pagina’s

168

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789088507939


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Overprikkeling voorkomen door Barbara de Leeuw gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Overprikkeling voorkomen downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Overprikkeling voorkomen onder EAN-code 9789088507939 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Overprikkeling voorkomen recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Overprikkeling voorkomen kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Overprikkeling voorkomen recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Overprikkeling voorkomen in grote mate positief.

Overprikkeling voorkomen is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Overprikkeling voorkomen PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Overprikkeling voorkomen te kopen.

Het boek Overprikkeling voorkomen onder EAN code 9789088507939  is geschreven door: Barbara de Leeuw.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Overprikkeling voorkomen downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Overprikkeling voorkomen ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Overprikkeling voorkomen beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Overprikkeling voorkomen direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Overprikkeling voorkomen?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Overprikkeling voorkomen aanbieden. De PDF-versie van Overprikkeling voorkomen kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00