Zoek
  1. boeken
  2. Personeelsmanagement nader becijferd.

Personeelsmanagement nader becijferd. boek PDF

Geschreven door Karin Potting

Dit boek direct kopen via deze link.

Personeelsmanagement nader becijferd. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Personeelsmanagement nader becijferd. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Personeelsmanagement nader becijferd.:

Personeelsmanagement nader becijferd is een boek waarmee HR managers inzicht krijgen in de financiële consequenties van hun personeelsbeleid. Het biedt praktijkvoorbeelden waarmee de toegevoegde waarde van een goed HR beleid inzichtelijk wordt gemaakt. Ook krijgen lezers inzicht in de effecten van menselijk gedrag op de performance van een organisatie. Het online studiemateriaal bestaat uit een begrippentrainer, rekenuitleg, kengetallen, toetsvragen, opdrachten en uitwerkingen. Door deze oefeningen krijgt de student een goed inzicht in de financiële kant van personeelswerk. De verschillen met de vorige editie zijn onder andere dat er meer aandacht is voor de opbrengsten van personeel en de 'softe' kant van HRM. Er is meer aandacht voor verantwoording en de voorbeelden en theorie zijn aangevuld met non-profit voorbeelden. Docenten kunnen gebruik maken van meerkeuzevragen. Het is duidelijk dat Personeelsmanagement nader becijferd een nuttige tool is voor HR managers en studenten die meer willen weten over het financiële aspect van personeelswerk.

Aantal pagina's

280

Taal

Nederlands

Uitgever

Coutinho

EAN-Code

9789046905258

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Personeelsmanagement nader becijferd. door Karin Potting gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Personeelsmanagement nader becijferd. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Personeelsmanagement nader becijferd. onder EAN-code 9789046905258 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Personeelsmanagement nader becijferd. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Personeelsmanagement nader becijferd. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Personeelsmanagement nader becijferd. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Personeelsmanagement nader becijferd. in grote mate positief.

Personeelsmanagement nader becijferd. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Personeelsmanagement nader becijferd. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Personeelsmanagement nader becijferd. te kopen.

Het boek Personeelsmanagement nader becijferd. onder EAN code 9789046905258  is geschreven door: Karin Potting.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Personeelsmanagement nader becijferd. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Personeelsmanagement nader becijferd. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Personeelsmanagement nader becijferd. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Personeelsmanagement nader becijferd. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Personeelsmanagement nader becijferd.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Personeelsmanagement nader becijferd. aanbieden. De PDF-versie van Personeelsmanagement nader becijferd. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00