Search

Phoenix boek PDF

Geschreven door Bert Wagendorp

Dit boek direct kopen via deze link

Phoenix boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Phoenix over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Phoenix :

Winterswijk, 1847. Abel Sikkink is acht jaar oud als zijn ouders besluiten te emigreren naar Amerika. Maar het noodlot slaat toe en het schip waarmee ze naar hun eindbestemming varen, de Phoenix, vergaat. Abel overleeft als enige uit het gezin de ramp. Hij groeit op in een klein dorp in Wisconsin, tot hij zijn vleugels uitslaat en zijn vriend Kalle achternareist, die in New York carrière maakt als fotograaf. Daar opent zich een nieuwe wereld. Zo kruisen krantentycoon Gordon Bennett van The New York Herald, dichter Walt Whitman, actrice Ada Clare en de abolitionist John Brown zijn pad. Het is de vooravond van de Amerikaanse Burgeroorlog en Abel bereidt zich voor op een nieuwe rol: die van oorlogsverslaggever. Intussen blijft hij geobsedeerd zoeken naar de verantwoordelijken voor de ondergang van zijn familie. Phoenix is een zinderende roman over landverhuizers, diepe vriendschap, het noodlot en de tragische gebeurtenissen in het Amerika van de tweede helft van de negentiende eeuw. Phoenix is het eerste deel van een trilogie, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Aantal pagina’s

400

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789493256194


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Phoenix door Bert Wagendorp gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Phoenix downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Phoenix onder EAN-code 9789493256194 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Phoenix recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Phoenix kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Phoenix recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Phoenix in grote mate positief.

Phoenix is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Phoenix PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Phoenix te kopen.

Het boek Phoenix onder EAN code 9789493256194  is geschreven door: Bert Wagendorp .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Phoenix downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Phoenix ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Phoenix beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Phoenix direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Phoenix ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Phoenix aanbieden. De PDF-versie van Phoenix kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00