Search
  1. boeken
  2. Playing to Win.

Playing to Win. boek PDF

Geschreven door A.G. Lafley

Dit boek direct kopen via deze link.

Playing to Win. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Playing to Win. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Playing to Win.:

"Speel je maar wat rond� of speel je om te winnen? Strategie is geen complexe aangelegenheid, maar het is wel moeilijk. Moeilijk omdat het mensen en organisaties dwingt om specifieke keuzes te maken over hun toekomst� iets wat niet vaak gebeurt in veel bedrijven. Nu schrijven twee van de meest bekende business-denkers over strategie� om uit te leggen waar het voor is, hoe je erover moet denken, waarom je het nodig hebt en hoe je het kunt doen. Ze gebruiken een van de meest succesvolle bedrijfsturnarounds van de afgelopen eeuw, waar ze samen aan hebben gewerkt, om hun punt te bewijzen. A.G. Lafley, de voormalige CEO van Procter & Gamble, in nauwe samenwerking met de strategisch adviseur Roger Martin, verdubbelde de omzet van P&G, verviervoudigde de winst en verhoogde de marktwaarde met meer dan 0 miljard in slechts tien jaar. Nu, getrokken uit hun jarenlange ervaring bij P&G en de Rotman School of Management, waar Martin dekan is, laat dit boek zien hoe leiders in organisaties van alle formaten hun dagelijkse acties kunnen sturen met grotere strategische doelen gebaseerd op de duidelijke, essentiële elementen die bepalen wat succes is in zaken� waar te spelen en hoe.".

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Harvard Business Review Press

EAN-Code

9781422187395

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Playing to Win. door A.G. Lafley gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Playing to Win. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Playing to Win. onder EAN-code 9781422187395 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Strategie Boeken

Playing to Win. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Playing to Win. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Playing to Win. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Playing to Win. in grote mate positief.

Playing to Win. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Playing to Win. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Playing to Win. te kopen.

Het boek Playing to Win. onder EAN code 9781422187395  is geschreven door: A.G. Lafley.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Playing to Win. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Playing to Win. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Playing to Win. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Playing to Win. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Playing to Win.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Playing to Win. aanbieden. De PDF-versie van Playing to Win. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00