Zoek
  1. boeken
  2. Playmode.

Playmode. boek PDF

Geschreven door Barbara Tammes

Dit boek direct kopen via deze link.

Playmode. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Playmode. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Playmode.:

Playmode is een handig en origineel boek dat je helpt om creatief te denken. Het brengt je in een playmode waar je kunt spelen met perspectieven, verwachtingen en mogelijkheden. We hebben allemaal creativiteit nodig, voor grote uitdagingen zoals het verbeteren van de wereld, maar ook voor kleine dagelijkse uitdagingen zoals een bokkige peuter op andere gedachten brengen. Met dit boek krijg je een praktische en inspirerende methode die je vertrouwen in je eigen creativiteit vergroot. Het helpt je om de juiste balans te vinden tussen focus en ontspanning. Je leert originele oefeningen zoals mindtwister, een denkpad maken, ideeënschaak, flipperen met je hersenhelften en magie faciliteren met de magic gap of creation. Playmode biedt je de mogelijkheid om te ontdekken wat je allemaal kunt bereiken met je creativiteit, zonder de druk om perfect te zijn. Zo kun je leren om buiten de lijntjes te kleuren, om creatief te zijn en om je creativiteit te gebruiken om je wereld te verbeteren.

Aantal pagina's

264

Taal

Nederlands

Uitgever

Nijgh & van Ditmar

EAN-Code

9789038808604

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Playmode. door Barbara Tammes gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Playmode. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Playmode. onder EAN-code 9789038808604 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Psychologie Managementboeken Boeken

Playmode. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Playmode. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Playmode. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Playmode. in grote mate positief.

Playmode. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Playmode. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Playmode. te kopen.

Het boek Playmode. onder EAN code 9789038808604  is geschreven door: Barbara Tammes.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Playmode. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Playmode. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Playmode. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Playmode. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Playmode.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Playmode. aanbieden. De PDF-versie van Playmode. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00