Zoek
  1. boeken
  2. Positieve leefstijlverandering.

Positieve leefstijlverandering. boek PDF

Geschreven door Ingrid Steenhuis

Dit boek direct kopen via deze link.

Positieve leefstijlverandering. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Positieve leefstijlverandering. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Positieve leefstijlverandering.:

Positieve leefstijlverandering biedt mensen een gouden kans om gezondheid, energie en vitaliteit te verkrijgen. In dit boek worden handige tips en inzichten geboden, zodat mensen zich bewust worden van hun leefstijl en veranderingen kunnen aanbrengen. Ingrid Steenhuis en Wil Overtoom gaan in op veranderingen in leefstijlgedragingen en bespreken hoe je mensen kunt motiveren om veranderingen aan te brengen. Ook wordt ingegaan op hoe je ingesleten gewoonten kunt veranderen en wat de rol is van de sociale omgeving. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan kwetsbare groepen, zoals mensen/gezinnen met sociale of financiële problemen, mensen met weinig gezondheidsvaardigheden, psychiatrische patiënten, ouderen, etc. Dit boek is geschikt voor professionals zoals hulpverleners, leefstijlcoaches, diëtisten, paramedici, trainers, psychologen etc., die meer willen weten over leefstijlverandering en hiermee in hun dagelijkse praktijk mee aan de slag willen. Het boek wordt geschreven met een toegankelijke taal, waardoor het voor iedereen begrijpbaar is. Positieve leefstijlverandering biedt mensen de kans om hun leven te veranderen en rust, energie en vitaliteit te ervaren. Met behulp van dit boek kunnen mensen zich bewust worden van hun leefstijl en veranderingen aanbrengen. Er wordt uitgelegd wat motivatie is en hoe je ingesleten gewoonten kunt veranderen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan kwetsbare groepen, zodat iedereen de kans krijgt om een positieve leefstijlverandering te maken. De toegankelijke taal maakt het boek geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in leefstijlverandering en hiermee in de praktijk mee aan de slag wil.

Aantal pagina's

167

Taal

Nederlands

Uitgever

Beter Leven

EAN-Code

9789088507489

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Positieve leefstijlverandering. door Ingrid Steenhuis gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Positieve leefstijlverandering. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Positieve leefstijlverandering. onder EAN-code 9789088507489 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

Positieve leefstijlverandering. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Positieve leefstijlverandering. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Positieve leefstijlverandering. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Positieve leefstijlverandering. in grote mate positief.

Positieve leefstijlverandering. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Positieve leefstijlverandering. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Positieve leefstijlverandering. te kopen.

Het boek Positieve leefstijlverandering. onder EAN code 9789088507489  is geschreven door: Ingrid Steenhuis.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Positieve leefstijlverandering. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Positieve leefstijlverandering. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Positieve leefstijlverandering. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Positieve leefstijlverandering. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Positieve leefstijlverandering.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Positieve leefstijlverandering. aanbieden. De PDF-versie van Positieve leefstijlverandering. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00