Zoek
  1. boeken
  2. Prachtig lastig.

Prachtig lastig. boek PDF

Geschreven door Carla van Wensen

Dit boek direct kopen via deze link.

Prachtig lastig. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Prachtig lastig. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Prachtig lastig.:

Prachtig lastig is een boek dat gaat over kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling. Het biedt inzicht in de onlosmakelijke verbinding tussen de ontwikkeling van het kinderbrein en het bewegen. In het boek worden verschillende situaties beschreven waarin kinderen vastlopen. Ook wordt er uitgelegd hoe je de manier van bewegen van het kind kunt gebruiken om erachter te komen waarom het kind vastloopt en wat er nodig is om het makkelijker te maken. Het boek maakt gebruik van liefdevolle aanraking en bewegen om kinderen te helpen met het reguleren van hun emoties en het verwerken van prikkels. Ook biedt het boek ondersteuning voor schoolse taken. De unieke invalshoek van Prachtig lastig geeft ouders en professionals de middelen om hun kind op een diepgaandere manier te begrijpen. Het boek geeft een helder beeld van de werking van het kinderbrein en de invloed van beweging op de ontwikkeling van kinderen. Het kan als hulpmiddel dienen bij het herkennen van problemen en het bieden van de juiste ondersteuning. Door de combinatie van theorie en praktijk wordt het voor ouders en professionals makkelijker om hun kind te begrijpen en te helpen. Prachtig lastig is daarom een waardevol boek voor iedereen die met kinderen te maken heeft.

Aantal pagina's

143

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789088509421

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Prachtig lastig. door Carla van Wensen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Prachtig lastig. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Prachtig lastig. onder EAN-code 9789088509421 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Kinderpsychologie Boeken

Prachtig lastig. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Prachtig lastig. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Prachtig lastig. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Prachtig lastig. in grote mate positief.

Prachtig lastig. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Prachtig lastig. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Prachtig lastig. te kopen.

Het boek Prachtig lastig. onder EAN code 9789088509421  is geschreven door: Carla van Wensen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Prachtig lastig. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Prachtig lastig. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Prachtig lastig. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Prachtig lastig. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Prachtig lastig.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Prachtig lastig. aanbieden. De PDF-versie van Prachtig lastig. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00