Zoek
  1. boeken
  2. Practice of Statistics in the Life Sciences.

Practice of Statistics in the Life Sciences. boek PDF

Geschreven door Brigitte Baldi

Dit boek direct kopen via deze link.

Practice of Statistics in the Life Sciences. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Practice of Statistics in the Life Sciences. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Practice of Statistics in the Life Sciences.:

Het boek ‘Practice of Statistics in the Life Sciences' geeft een unieke inkijk in het gebruik van statistieken in de levenswetenschappen. Met behulp van levensechte casestudy's uit de biologie, ecologie, verpleegkunde en gezondheidswetenschappen, brengt dit boek statistiek tot leven. De schrijvers hebben een grote variëteit aan onderwerpen behandeld, die de lezer alle kanten van de levenswetenschappen laten verkennen. De lezer leert hoe hij of zij gegevens kan verzamelen, analyseren en presenteren. Daarnaast geeft het boek inzicht in hoe de resultaten van statistische analyse kunnen worden gebruikt om wetenschappelijke conclusies te trekken en beslissingen te nemen. Het boek biedt ook een verhelderende blik op de basisprincipes en technieken van statistiek, waaronder kansberekening, vergelijkingen, regressie en analyse van variabelen. De schrijvers geven een duidelijk beeld van hoe deze technieken worden toegepast om kennis te verwerven over biologische, ecologische, verpleegkundige en gezondheidswetenschappelijke problemen. Daarnaast bevat het boek ook oefeningen om het leerproces te versterken.

Aantal pagina's

340

Taal

Engels

Uitgever

W.H.Freeman & Co Ltd

EAN-Code

9781319187606

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Practice of Statistics in the Life Sciences. door Brigitte Baldi gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Practice of Statistics in the Life Sciences. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Practice of Statistics in the Life Sciences. onder EAN-code 9781319187606 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Biologie Wiskunde Epidemiologie & Medische statistieken Levenswetenschappen Kansrekening & Statistieken Boeken

Practice of Statistics in the Life Sciences. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Practice of Statistics in the Life Sciences. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Practice of Statistics in the Life Sciences. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Practice of Statistics in the Life Sciences. in grote mate positief.

Practice of Statistics in the Life Sciences. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Practice of Statistics in the Life Sciences. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Practice of Statistics in the Life Sciences. te kopen.

Het boek Practice of Statistics in the Life Sciences. onder EAN code 9781319187606  is geschreven door: Brigitte Baldi.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Practice of Statistics in the Life Sciences. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Practice of Statistics in the Life Sciences. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Practice of Statistics in the Life Sciences. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Practice of Statistics in the Life Sciences. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Practice of Statistics in the Life Sciences.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Practice of Statistics in the Life Sciences. aanbieden. De PDF-versie van Practice of Statistics in the Life Sciences. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00