Zoek
  1. boeken
  2. Praktijkboek Intervisie.

Praktijkboek Intervisie. boek PDF

Geschreven door Monique Bellersen

Dit boek direct kopen via deze link.

Praktijkboek Intervisie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Praktijkboek Intervisie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Praktijkboek Intervisie.:

Praktijkboek Intervisie biedt een waardevolle leidraad voor het stellen van vragen en het begeleiden van intervisie. U kunt er direct mee aan de slag. In deze derde editie gaan de auteurs dieper in op het proces van intervisie, het leren bij intervisie en kwaliteitsbepalende voorwaarden. Het boek biedt praktische tips voor het stellen van gerichte vragen die de persoonlijke en professionele groei van deelnemers ondersteunen. Daarnaast worden er ook handvatten aangereikt hoe je door middel van intervisie bijdragen kunnen leveren aan organisatieveranderingen. De kracht van intervisie ligt in het blootleggen van onderliggende (gedrags)patronen die een rol kunnen spelen in het werk. Door deze patronen te confronteren kunnen deelnemers hun kennis en kunde verbeteren. Praktijkboek Intervisie biedt een waardevolle tool voor een succesvolle intervisie. Het boek is geschikt voor iedereen die bij wil dragen aan persoonlijke en professionele groei van zichzelf en de omgeving waar ze deel van uitmaken.

Aantal pagina's

440

Taal

Nederlands

Uitgever

Management Impact

EAN-Code

9789462764064

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Praktijkboek Intervisie. door Monique Bellersen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Praktijkboek Intervisie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Praktijkboek Intervisie. onder EAN-code 9789462764064 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Praktijkboek Intervisie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Praktijkboek Intervisie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Praktijkboek Intervisie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Praktijkboek Intervisie. in grote mate positief.

Praktijkboek Intervisie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Praktijkboek Intervisie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Praktijkboek Intervisie. te kopen.

Het boek Praktijkboek Intervisie. onder EAN code 9789462764064  is geschreven door: Monique Bellersen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Praktijkboek Intervisie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Praktijkboek Intervisie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Praktijkboek Intervisie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Praktijkboek Intervisie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Praktijkboek Intervisie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Praktijkboek Intervisie. aanbieden. De PDF-versie van Praktijkboek Intervisie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00