Search
  1. boeken
  2. Praktijkboek Teamcoaching.

Praktijkboek Teamcoaching. boek PDF

Geschreven door Martijn Vroemen

Dit boek direct kopen via deze link.

Praktijkboek Teamcoaching. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Praktijkboek Teamcoaching. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Praktijkboek Teamcoaching.:

Dit Praktijkboek Teamcoaching is een perfecte bron van informatie voor iedereen die teamcoaching, teamtraining en teamleiding serieus neemt. In dit boek worden 90 paragrafen aangevuld met bijna 150 oefeningen en modellen, verdeeld over 9 thematische hoofdstukken. Als eerste worden de belangrijkste modellen van Vroemen: het Coachwiel en het Teamwiel uitgebreid besproken, vergezeld van oefeningen om deze modellen te verdiepen. Daarna volgt een top tien van klassieke theorieën, een hoofdstuk met spellen en een met werkvormen. In het hoofdstuk over intervisie worden ruim twintig verschillende methoden behandeld, waarmee je jouw team een nieuwe impuls kunt geven. De laatste drie delen richten zich vooral op de persoonlijke ontwikkeling van de lezer zelf. Er staan checklists, een zelfonderzoek en oefeningen voor training van de teamprofessional in. Dit boek kan zelfstandig worden gebruikt, maar vormt ook de perfecte aanvulling op het bekroonde materiaal. Met dit boek maakt Martijn Vroemen het complexe vak van teamcoaching eenvoudig en toegankelijk. Er staan tal van tips en voorbeelden in om jouw team te helpen hun doelen te bereiken.

Aantal pagina's

200

Taal

Nederlands

Uitgever

Vakmedianet Management B.V.

EAN-Code

9789462762350

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Praktijkboek Teamcoaching. door Martijn Vroemen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Praktijkboek Teamcoaching. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Praktijkboek Teamcoaching. onder EAN-code 9789462762350 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Praktijkboek Teamcoaching. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Praktijkboek Teamcoaching. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Praktijkboek Teamcoaching. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Praktijkboek Teamcoaching. in grote mate positief.

Praktijkboek Teamcoaching. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Praktijkboek Teamcoaching. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Praktijkboek Teamcoaching. te kopen.

Het boek Praktijkboek Teamcoaching. onder EAN code 9789462762350  is geschreven door: Martijn Vroemen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Praktijkboek Teamcoaching. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Praktijkboek Teamcoaching. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Praktijkboek Teamcoaching. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Praktijkboek Teamcoaching. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Praktijkboek Teamcoaching.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Praktijkboek Teamcoaching. aanbieden. De PDF-versie van Praktijkboek Teamcoaching. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00